aramızdan ayrılan üyemiz "ezgene"nin arabası satılıkta

Güzel araç ama ikinci elde güzelliğe bakılmıyor. Ederinin altıan gidecek. o fiyata çok ama çok zor...

gerçekten değerli bi araç ama fiyat çok fahiş..

abartmayın kalite seviyesi bi kere astra ile a3'ün aynı bunu birçok dergi yazıyor ayrıca astranın iç mekanı a3den çok daha güzel a3ün maşallah sadelikten kırılıcak bi tarafları bu kadar abartılacak bi araba değil a3

Yüksel'cim ben astra kötü araba demiyorum ama audi neredeyse mercedes kalitesinde araçlar yapıyor yani olaya tarafsız bakıp marka sempatizanlığı yapmamak lazım zaten astra a3'e göre dediğin gibi bir araç olsa ezgene arkadaşımız o zaman niye satıp a3 ile takas yapsın dimi ama :)

Son düzenleme:
araba süper ama fiyat çok abartı.bayi satış fiyatı 43500 ytl olan araba 2.ele düştükten sonra 35-36 dan fazla etmez gibime geliyor.

Ezgene yi aradım.Hepinize selamı var.Satmasının nedeni a3 alacakmış.Eylül ayı içinde bazı maddi beklentileri varmış.Eğer alamazsa vazgeçip araca bir kaç ufak eklenti yapacakmış.jant angel eye far gibi...

fiyat konusunda ise şöyle bir bakın ilanlara adam 2008 njoy düz vitese bile 35-36 istiyor...bence 40 etmese bile 38 rahat gider...

görüştüğüm 3 bayii astra enjoyun sıfırını 32,500e bırakmaya hazırlar. Bir de hediyeleri olacakmış ama ne olduğunu söylemediler.. Ve bu fiyat pazarlık edilmemiş hali..

ezgenenin aracı 4/3 lük değil; 4/4lük bir araç. Bu şeksiz şüphesiz bir gerçek. Ama piyasa şartlarıda malum.. Yoksa hiçbirimiz istemeyiz sevdiğimiz , saydığımız bir öğretmen arkadaşımızın zarar etmesini..

Ayrıca aleyküm selam ezgene. Selamını getiren götüren sağolsun.

corsaya göre a3 çok daha iyi olabilir belki ama şahsen astram olsa a3 e değişmem.. tabi kişilerin özel takıntıları olabilir.. adam a3 hastasıdır onu anlarım.. astranın içide aynı mercedes gibi nerdeyse.. corsa c için bunu diemem.. hatta corsamı alırkende astranın içine binip; mercedes gibi araba demiştim ama aradaki 10 milyar farkı kapatıcak maddi durum yoktu.. herneyse sonuç olarak kalite farkı olduğunu düşünmüorum astrayla a3 arasında..ama farklı arabalar.. adam hastasıysa vectrasınıda satar a3 alır..

hayırlı satışlar ezgeneye sizde selamımız söleyin...

Yüksel'cim ben astra kötü araba demiyorum ama audi neredeyse mercedes kalitesinde araçlar yapıyor yani olaya tarafsız bakıp marka sempatizanlığı yapmamak lazım zaten astra a3'e göre dediğin gibi bir araç olsa ezgene arkadaşımız o zaman niye satıp a3 ile takas yapsın dimi ama :)
ezgene abiyi tanırım o daha bu astrayı almadan a3e meraklıydı yani satmasının tek nedeni zevkine a3ün hitap etmesi kalite konusu tartışmaya açık opelin kalitesi ortada bunu kimse kabul etmek zorunda değil ztn herşey ortada

yine söyleyeyim ben.Adam arabasını seviyor.Geçen otoparkta gördüm.yıkatmış gıcır gıcırdı ama işte zevk meselesi...Uygun bişleyler bakıyor.Olmazsa angel eye(esenlerde biri fk yı 400 e getirecem demiş bu arada) 5 kollu yıldız jant ile biraz daha güzelleştirecekmiş...Otomobil tutkudur.Emek harcarsın,ugraşırsın ve zevk alırsın....

Son düzenleme:
Geri