aramızdan ayrılan üyemiz "ezgene"nin arabası satılıkta

arabada ne kadar donanımda olsa o arabayı 40.000e satamaz bence.Arabasıda çok güzelmiş Allah kaza bela vermesin.şahsen benim öylee bir arabam olsa audi felan dinlemem gittiği kadar kullanırım

bencede a3 ün kalitesiyle astra tartışılmaz ama astrada cok cok ıyı bır araba. yani bu durumdaki bir araba satılıp ta a3 almaya bakmak biraz mantıksız. daha doğrusu israf.. ama yeni kasa a3 derseniz... onu biraz dusunurum. ledli farlar falan. heleki 1.4t olursa bambaska olur...

walla bende 2008 astra sedan ı verip 97 clk 200 almaya can atıorum a3 gercekten de astra dan daha sık allah war ama arabası güzelmiş :) benimki donanımsız

ezgene abiyi tanırım o daha bu astrayı almadan a3e meraklıydı yani satmasının tek nedeni zevkine a3ün hitap etmesi kalite konusu tartışmaya açık opelin kalitesi ortada bunu kimse kabul etmek zorunda değil ztn herşey ortada

doğrudur yüksel'cim :D

arabası cok güzelöiş maşallah fiyat biraz yüksek gibi ama çok temiz biraz pazarlıkla alıncak bir araba bencede a3ün abartılcak bi yanı yok ben olsam a3 için sıfır astramı satmazdım...

bana göre astranın iç mekanı,A3'e göre çok daha güzel.heleki ezgene arkadaşımız deri döşemeyide ekletmişki,easytroniği ekletmişki,panoramik tavan ekletmişki araba olmuş şahane.ben olsam aklımın ucundan bile geçirmem.bu arada ezgeneye selamlar

Bencede Astra daha guzel.....
A3 dede abartilacak birsey yok...ama bu zevk meselesi....
Ezgene A3 begeniyordur. Kendisine hayirli satislar....

Benim Corsayada bu para bu minicik arabaya verilir mi diyorlar...
Bence verilir..:-)

Son düzenleme:
bu araba benim altımda olacak yemişim a3 ü! :D bence çok daha tatlı duruyo bu hele hele içine hassssstaaa oldum yaw çok param olsa sırf harcanan emek için alırdım hemnde hiç pazarlık bile etmeden... bazı arabalar vardır böle ilk görüşte vurur adamı bu araç ta öle olmuş gerçekten perfect....

Bencede Astra daha guzel.....
A3 dede abartilacak birsey yok...ama bu zevk meselesi....
Ezgene A3 begeniyordur. Kendisine hayirli satislar....

Benim Corsayada bu para bu minicik arabaya verilir mi diyorlar...
Bence verilir..:-)
bin gezdirim seni de verilir mi verilmez mi sen kara ver de sende en güzel cevap bence O-P-C diyorum ve susuyorum:D :D :kop::kop::kop:

walla bende 2008 astra sedan ı verip 97 clk 200 almaya can atıorum a3 gercekten de astra dan daha sık allah war ama arabası güzelmiş :) benimki donanımsız

o arabaya nasıl benzın yetışecek?

Geri