Benim de bi uzun yol esnasında yanmıştı arıza ışığı..140-150 ortalama hızla gidiyordum.tec2 yle muayene ettirdim,oksijen sensörü ya da devresiyle ilgili bi problemdi,yaptırmadan ışığı söndürdüm,4 aydır biniyorum tekrar yanmadı,bi sorun da yok gibi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm araç kaç model ve kaç motor cevap yazarsan sana bu konu hakkında bigi veririm arkadaşımm okxenon' Alıntı:bende xenon taktım corsa ma , farları yaktığımda abs lambası 3-4 saniye kadar yanıp sönüyor seyir halindeyken kilometre aniden düşüp kalkıyor.balanslardan dediler balanslarıda uzaklastırdık arabanın beynının önünden hala yapıyor.acayip sogudum xenon muhabbetinden.corsa c kullanıcıları xenon yaptırıpta farlarına böyle bi arızayla karsılasan warmı?
tansugurler' Alıntı:slm araç kaç model ve kaç motor cevap yazarsan sana bu konu hakkında bigi veririm arkadaşımm ok
yoksa 1.7 dt mi
tansugurler' Alıntı:yorum yapmak yanlış olur en iyisi tech 2 cihazı ile servisde kontrol edilmesi gerekir.
tansugurler' Alıntı:slm araç kaç model ve kaç motor cevap yazarsan sana bu konu hakkında bigi veririm arkadaşımm ok
yoksa 1.7 dt mi