Arka cam sileceği hakkında

Cvp: Arka cam sileceği hakkında

Arka cam silecek motoru ayrı olduğu için onun sigortası ayrıdır. Motor bölümünde olan sigorta kutusunu açın orada 14 numaralı sigortayı kontrol edin muhtemelen onda bi sıkıntı vardır.

14 nolu sigortaya baktım sağlam malesef [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mstfgrbz72' Alıntı:
2015 astra edition hb Aracım Arka silecek çalışmıyor ön silecekte sıkıntı yok hem su atıyor hem sağa sola dönüyor arka cam ise su atıyor fakat sağa sola dönmüyor neden acaba

Hocam halledebildin mi ?

Hava yağışlı olduğu için daha ilgilenemedim ama yarın inşallah yarın bagaj kapağını açarak sileceğe elektrik gelip gelmediğine bakacam elektrik geliyorsa motoru gitmiştir zaten eğer elektrik gelmiyorsa ya kabloda yada sigortada diyecem artık. Bizim araçların elektrik projesini bulabilsem süper olacak [emoji3]

mstfgrbz72' Alıntı:
Hava yağışlı olduğu için daha ilgilenemedim ama yarın inşallah yarın bagaj kapağını açarak sileceğe elektrik gelip gelmediğine bakacam elektrik geliyorsa motoru gitmiştir zaten eğer elektrik gelmiyorsa ya kabloda yada sigortada diyecem artık. Bizim araçların elektrik projesini bulabilsem süper olacak [emoji3]

Bende araştırayım abi bari belki bi beyin fırtınasıyla halledebiliriz  :D

Valla süper olur kitapçığa göre motor bölmesindeki 14 nolu sigorta diyor ama onu kontrol ettim sağlam

Arkadaşlar sorunu hal ettim sürücü bölmesi sol tarafında bulunan gizli sigorta bölmesinde yaptıgım kontrol sonucu sigortanın atık olduğunu tespit ettim değiştim arka silecek çalıştı bilginize

Geri