Arka cam silecek suyu !! ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bu astra H cdti 1.3 kasaların arka cam sılecek suyu nereden konuyor ?

arka cama ayrı su konmuyordur.. ön cam için koyduğun yer arka cama da gider diye biliyorum

ayrı bir su tankının olabileceğini sanmıyorum öncam ile arka camın aynı tanktan gider ama farklı olabilirmi h kasalar bilmiyorum h kasa astra kullanıcısı arkadaşlar daha iyi bilir yardımcı olurlar

bende oyle dusundum tek su haznesınden verıyordur dıyede zamanla azaldı arkadan gelen su on camlardan rahat gelıyor ama arka camdan gelmıyor bomba sesı geldıgı halde su tankında da su var bu arada.

Arka cam ile ön cam su tankı aynı haznedir. Muhtemelen arka cama giden hortum tıkanmış.Kireçli su kullandıysan olabilir. Arka cam su atarının ucunu bir temizle istersen toplu iğneyle.o da olmazsa bilki arka cam hortumundadır sorun diye tahmin ediyorum.

arkadaşların dediği gibi ayrı haznesi yok. iğneyle deliği temizle düzelmezse, sorun hortumdadır.

tamam çok sağolun arkadaslar

Arka cam su atıcı meme iğne ile temizlenmiyor. spoyler üzerindeki stop lambasını çıkartıp (Tabii önce bagaj kapağındaki plastik kapakları söküceksin ondan sonra stop sökülecek) memeyi söküp güzelce temizleyeceksin ya da opel servisi 20 tl'ye değiştiriyor.Tecrübeyle sabittir...

Geri