Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu ilk değil ki bunun gibi bir çok örmek var sizinde bildiğiniz gibi.. araç sevdiriliyor bu var şu varlarla sonrada opsiyona giriyor veya tamamen kaldırılıyor.. amaç maliyetten kaçma..
Benim araca iki kez güncelleme yapıldı. Ancak bahsedilen uygulama hala mevcut. ilk güncellemede daha önceden anahtarlıkta kapatma dügmesine bastıgımda camlar ara vermeden sonuna kadar kapanıyordu. güncellemeden sonra bütün araçlardaki gibi kapatma tuşuna camlar kapanana kadar basıyorum.
by_lotto link' Alıntı:
küçük çocuklar için tasarlanmış olabilir.. mesela çocuğunuzun emniyet kemerini taktınız yola koyulduktan sonra çocuğunuz yaramazlık yapıp veya istemeden kemeri çıkartırsa uyarı veriyordur.. bu mantıkla hareket etmiş olabilirler..
Bence de faydalı ama yol bilgisayarı ekranında sürekli 3 tane ikon çıkması da çok mantıklı değil. Sadece gerektiğinde uyarı verse yeterli. Benim aracım 2011 model, bende de yok.