Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi bir döşemecinin yapamıycağı bir şey yokdur.. ama sen yapabilirmisin bak onu bilmiyorum senin becerine kalmış.. illa kesip biçip yaparsında önemli olan orjinal gibi görünmesi
aşada işaretli aparat vectra c lerin arka koltuklarındaki bardaklıkmış. vectra aracında bu aparatı bulunun arkadaşlar bir iki foto çekip koysa bizde ne olduğunu işimize yarayıp yaramayacağına bir baksaydık...
aşada işaretli aparat vectra c lerin arka koltuklarındaki bardaklıkmış. vectra aracında bu aparatı bulunun arkadaşlar bir iki foto çekip koysa bizde ne olduğunu işimize yarayıp yaramayacağına bir baksaydık...
benim aracımda var bardaklık bir esprisi yok şimdiye kadarda bir kere bile kullanılmadı arkada oturanlar tarafından çok güzel bir şey ama kullanım alanı sanırım araç sahiplerine göre değişir ben aldığımdan beri hiç kullanmadım kullanılmadıda..
o bardaklık amblemine basdınmı içerden iki tane bardaklık bölmesi çıkıyor olay o
o aparatın fiyatı ebayda 10-20 dolar arası bir şey..