Arka Koltuğa Oturunca Belirgenleşen Lokurtu Sesi

Ynt: Arka Koltuğa Oturunca Belirgenleşen Lokurtu Sesi

adam arabanın yanına sokmuyor beni.neymiş yasakmışmış.ne demek yasak mal benim.yapılan işlemi görmek de en doğal hakkım.demek ki müşteriyi oyalıyorlar diye düşünürüm.İlla kavga dövüş girecez yani..

ben de içeri giremedim. bekleme salonunun önüne de ne kadar barikat varsa çekmişler içeriyi görmek için lastikleri koydukları rafların arasından birkaç defa bakmaya çalıştım ama nafile. en son ne olacak bizim araba diye host arkadaşla içeri girdik adamlar arabanın yanında resmen goygoy muhabbeti kurmuşlar bir çayları eksikti.

Bicok serviste musteri bekleme yeri servis kismina bakiyor ve araciniza ne yapildigini gorebiliyorsunuz ama opelde bunu goremedim

valla ben daha oncekı araclarımdada hep ıcerıye gırıp yanlarında durmuşumdur bana da aynı taktığı yapmaya kalktılar  tabı sınan yermı tırcı var karşılarında sızın ne bok yedığınızı görmem lazım dıyorum  :D

CALİBRA BG link' Alıntı:
valla ben daha oncekı araclarımdada hep ıcerıye gırıp yanlarında durmuşumdur bana da aynı taktığı yapmaya kalktılar  tabı sınan yermı tırcı var karşılarında sızın ne b** yedığınızı görmem lazım dıyorum  :D

:D

sallierim link' Alıntı:
yaşımız genç diye fazla sallamıyorlar.Hayır yani 21 yaşındaki birinin arabası olamaz mı?İlla yaşı bizden büyüklere sert mi çıkmamız azarlamamız lazım.Benim kişiliğimde büyüğe sert çıkmak yoktur ama zorla adamı bozacaklar

Deniz git adamları döv demedim malına sahip çık yıllardır onca araç kullandım onca servis gördüm onca mücadele ettim sadece servis için değil bu dediğim Türkiyede her iş böyle üstünde durmazsan azarlamazsan hiçbir işin doğru yapılmaz genelde.

sallierim link' Alıntı:
yaşımız genç diye fazla sallamıyorlar.Hayır yani 21 yaşındaki birinin arabası olamaz mı?İlla yaşı bizden büyüklere sert mi çıkmamız azarlamamız lazım.Benim kişiliğimde büyüğe sert çıkmak yoktur ama zorla adamı bozacaklar

Kardeşim maalesef dediğinde doğruluk payı var; ben 24 yaşındayken Laguna II kullanıyordum, zaten servisi sorunlu bir modeldi ve servise gittiğimde bazen benden sonra gelen yaşlı ve godaman tipleri önüme alırlardı, olduğumdan da küçük gösterirdim o zamanlar.

Haftaya servise gidecem ve kavga dövüş de olsa o aracın yanına girecem.resmen sallamıyorlar.Bakım yaptırırken demiştim sesler var bakın diye.bakmamışlar.Oyun mu oynuyorlar anlamıyorum.garantisi bitmesin diye 200-250 tllik bakıma 450 tl veriyoruz bir de sallanmıyoruz

Ynt:

Deniz olmadi gel bizim burda ki servise gir bende yardimci olurum.

adanada girecem olmazsa gelecem aydın

Geri