arka koltuk emniyet kemeri dişi kiliti yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkoca26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkoca26

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
20140618_191258[1].webp

20140618_191244[1].webp

astra g sedan arka koltuk emniyet kemerinin dişi kilidinin plastik muhafazası kırık mekanizma çalışıyor tokayı kilitliyor ve açıyor büyük ihtimal muayeneden geçemem yardımlarınızı bekliyorum
elinde olan veya değişik fikirlere açığım

Ucuna şu adaptörlerden takıp koltugun arasına sıkıştırın idareten.

88C0C9AD924CAEB3AA04C504E0C95C54.jpg

eyvallah cengiz ustam yine bu konuda da kaliteni konuşturdun çok teşekkürler
birde cengiz ustam İstanbul da bir opel servisinde buldum ama fotosu yok karşı taraf kesin olur diyor çiftlisine 60 TL istiyor senin düşüncen nedir

Yada orjinal kemerin dikişini açıtırıp kırık tokayı çıkarıp. bu tokanın kancasından geçirip diktirebilirsin. Tabi öyle yaparsan daha kaliteli bir toka kullan.
Birde muayeneye giderken arka kemerlerini tokalara vurulu şekilde gidersen çalıştıgını gördükleri için ellemiyorlar genelde.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:42 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:40 ----------

O kırık olan arka koltugun içinden çıkan orta kemer ile birlikte.
Tek bulamazsın. Ancak yandaki çiftli den bulursun. onunda dikişini söktürüp geçirip yeniden diktirirsin.

cengiz ustam dikiş sökerek yapmak eğer tokayı bulamazsam mantıklı en çare olur ama servis teklisi de var diyor ve ona da 30 TL istiyor çıkma büyük ihtimal

cengiz ustam dikiş sökerek yapmak eğer tokayı bulamazsam mantıklı en çare olur ama servis teklisi de var diyor ve ona da 30 TL istiyor çıkma büyük ihtimal

Teklisi için de yapacağın işlem aynı. Sökülüp yenisi takılıp dikilecek.

Teklisi için de yapacağın işlem aynı. Sökülüp yenisi takılıp dikilecek.

peki sen hangisini tavsiye edersin cengiz ustam senin gösterdiğin gibi bir adaptör alıp yapayım yoksa benim dediğim servisten çıkmasını mı alıp yapayım yada bu çıkmanın plastik muhafaza aksamını tırnaklarını kırmadan benimkine aktarabilirmiyim tabii birebir aynıysa

Çok kullanılan bir yer degil Tercih sana kalmış. 5-tl ye de çözersin 60-tl yede. Çıkmasıına 60 fazla bence 30 civarı bulabilirsen al. Plastigi presli onun sökülüp degişmez.

Geri