Arka Sis - Astra H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben zaten yaptırıyım mi diye sormamıştım :) oraya kaymış muhabbed

Arkadaslar sizin Astra H'larda on sis lambalarla asagida anlattigim bir problem var miydi?

Hic darbe veya baska bir mekanik etki olmadan camlari (aslinda seffaf plastik) kiriliyor? Serviste de bazen garanti dahilinde degistiriyorlar. Bircok arkadas böyle bir sorun yasamis. Bana da diyorlar ki, sis lambalari kullaniyorsan suya dikkat et (örnegin, kullandiktan sonra sis lambalar sogumadikca araba yikatma vs.) cünkü o plastikler sicak degisimlere karsi dayaniksizmis.

sisleri çatlayan arkadaslar bostancı oto sanayi de sadece sisleri normal camla değiştiriyorlar..plastik felan değil yanii

Arkadaslar sizin Astra H'larda on sis lambalarla asagida anlattigim bir problem var miydi?

Hic darbe veya baska bir mekanik etki olmadan camlari (aslinda seffaf plastik) kiriliyor? Serviste de bazen garanti dahilinde degistiriyorlar. Bircok arkadas böyle bir sorun yasamis. Bana da diyorlar ki, sis lambalari kullaniyorsan suya dikkat et (örnegin, kullandiktan sonra sis lambalar sogumadikca araba yikatma vs.) cünkü o plastikler sicak degisimlere karsi dayaniksizmis.

benim başıma gelmedi.. bende cok duydum.. sanırsam 2007yle beraber bi kaç degişik yaptılar astra h larda.. buda onlardan bitanesi..

Sis lambalarını (ön olsun arka olsun) sisli, aşırı yağmurlu, puslu havalar haricinde yakmak herşeyden önce bir trafik suçudur.

Yok, ben severim trafik suçu işlemeyi derseniz, bu sefer de gerçekten arkanızdan ve karşıdan gelen sürücülerin gereksiz yere gözlerini yoruyorsunuz. Lütfen "ama akşamları falan süppeeer gözüküyor, herkes hayran oluyor" falan demeyiniz, arabaların tamamında arka sis farları mevcut, herkes yaksın o zaman, ışıl ışıl gezelim sokaklarda, hatta yanlara falan da çakar takalım, tavana da disko topu, yanardöner olur her taraf ne güzel.

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım, sırf şekil oluyor diye başkalarının haklarına ve özgürlüklerine sirayet etmeyelim. :)

Son düzenleme:
Sis lambalarını (ön olsun arka olsun) sisli, aşırı yağmurlu, puslu havalar haricinde yakmak herşeyden önce bir trafik suçudur.

Yok, ben severim trafik suçu işlemeyi derseniz, bu sefer de gerçekten arkanızdan ve karşıdan gelen sürücülerin gereksiz yere gözlerini yoruyorsunuz. Lütfen "ama akşamları falan süppeeer gözüküyor, herkes hayran oluyor" falan demeyiniz, arabaların tamamında arka sis farları mevcut, herkes yaksın o zaman, ışıl ışıl gezelim sokaklarda, hatta yanlara falan da çakar takalım, tavana da disko topu, yanardöner olur her taraf ne güzel.

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım, sırf şekil oluyor diye başkalarının haklarına ve özgürlüklerine sirayet etmeyelim. :)

öyle diyorsanız öyledir de dediginiz yere lazer falan taktıgımızda yok. emin olun göz alıcak rahatsızlık vericek bir durumda yok. sadece parlak olucak. bende isterim ledli stop almayı ama okadar param yok.yakıştığını farkettim.modifiye kriterleri içinde düşüncesindeyim.ayrıca iki tarafta da sis farının suç olduğunu sanmıyorum.
bknz. Fiat Tipo (eski arabamız..)

Yaptır kafanda takıntı kalacağında arabamda takılı kalsın.
Yanlız yerinde kullan derim .Gerçektende büyük rahatsıszlık veriyor,Hem öyleki ön farlardan daha fazla, çünkü konvoy gitiğini düşün devamlı önünde . Eğer böylelerine denk gelirsem bende uzunları hiç söndürmüyorum.;)

bende arkayı çift yaptırdım çokta güzel görüntü veriyo ama sisleri çok nadir açıyorum polisle uğraşcama açmam daha iyi...
bu arada kar yağarken ya da yağmurlu havada çok tatlı duruyo...

Geri