Arka Sisleri Parklara Bağlama.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herhangi bi elektrikçiye git 15 dk da yapar sana.

genel olarak ifade etmek gerekirse; araçlara zaman içerisinde ilave edilen ekipmanlar belirli araştırmaların ürünü olup, donanıma eklemek için üzerinde uzun süre çalışılmış ekipmanlardır, bu nedenle belirli şartlar oluşunca aktif hale getirilmelidir. Yoksa güzel oluyor, hoş gözüküyor diye gece gündüz, yerli yersiz sis lambaları ile dolaşmak hem yanlış hem de suçtur. Diğer yandan arka taraf için bir tane sis lambası yeterli görülmüştür, ama bizler tek şık durmuyor diye bir tane de oraya ilave ediyoruz. Bazen akşamları kırmızı ışıkta beklerken bu tür apaçilere denk geliyorum, sis lambası rahatsız ettiği durumlarda ben de uzunları açıyorum, o sis lambasını kapatana kadarda kısalara geçmiyorum. Bazısı durumu fark edip kapatıyor, bazıları da apaçiliğe devam ediyor. Bence bu tür şeyler hoş olmuyor.

+1000

Ön parklarla arka sislerin aynı anda çalışması ne bakımdan sıkıntı olur? Arka sisleri stoplara nasıl bağlayabiliriz?

Resim olarak şimdilik bu denk geldi. Aklıma direk arkadan çekmek gelmedi arkadaşlar. En azından mantık görünsün :)
picture.php

benim arka sislerim yanmıyorr..kumanda düğmesinden basamıyorum..önler yanıyor gösterge ekranında işareti çıkıyorr..ama arkaları yakamıyorum düğmeye basılmıyorr..neden acaba_? bi fikriniz var mı_?

benim arka sislerim yanmıyorr..kumanda düğmesinden basamıyorum..önler yanıyor gösterge ekranında işareti çıkıyorr..ama arkaları yakamıyorum düğmeye basılmıyorr..neden acaba_? bi fikriniz var mı_?

Aktif değildir arka sisleriniz

Arkadaşlar arkadaşın dediği işi 20 dk yaptım .En yakın zamanda resimlerini ve yapılışını anlatacağım.

işte resmi arkadaşlar

Uploaded with ImageShack.us
foto063f.jpg

arkadaşım çok güzel olmuş. güle güle kullan. sende de sisleri açınca yine sisler yanıyor mu. bendeki hem sis hem park olarak kullanılabiliyor.

arkadaşım çok güzel olmuş. güle güle kullan. sende de sisleri açınca yine sisler yanıyor mu. bendeki hem sis hem park olarak kullanılabiliyor.

Aynen öyle.Yalnız ben sisleri açınca sadece soldaki sis devreye giriyor.Sağdaki sadece park olarak kalıyor.

Geri