Arka Sisleri Parklara Bağlama.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel uygulama

konu hortlamış.

Ben arka sisleri yakanların arkasından uzunları yakıp söndürmüyorum.Arka sis farları sis dışında yakılırsa gözleri almaktan başka bir işe yaramıyor.

bende arka sislerin gereksiz kullanımına karşıyım. Ön sisi idare ediyoruz ama arka sisler kör ediyor.

Fakat anladığım kadarıyla burada uygulamayı yapan arkadaş sis lambasının yerine normal lamba takmış.. Kolay gelsin

Bende yapacağım hemen. çok güzel duruyor resimlerde de. Kim ne derse desin ister apaçhi, isterseniz son mohikan :D :D :) yaşasın apaçilik.

o kadar mesaj okudum arkadaşın yaptığı sistemi pek anlayan olmamış bunu anladım.
Adam arka sis lambalarını normal park lambalarının parlaklıgında yakıyorum dıyor.Sis düğmesine bastıgım zamanda Sislerin kendi parlaklığında yandıgını ifade edıyor.
Yani mevcutta parkları yakınca arka parklar hemde arka sisler park lambasının ışıltısını veriyor.Sisleri açınca Dahada kuvvetli yanıyor.

:) karışık gibi duruyor ama değil.

o kadar mesaj okudum arkadaşın yaptığı sistemi pek anlayan olmamış bunu anladım.
Adam arka sis lambalarını normal park lambalarının parlaklıgında yakıyorum dıyor.Sis düğmesine bastıgım zamanda Sislerin kendi parlaklığında yandıgını ifade edıyor.
Yani mevcutta parkları yakınca arka parklar hemde arka sisler park lambasının ışıltısını veriyor.Sisleri açınca Dahada kuvvetli yanıyor.

:) karışık gibi duruyor ama değil.

zaten aracın orjinalinde bunu kullanıyorlar.. arka parkla fren ampülü öyle değilmi zaten.. parkları açıyorsun az yanıyor frene basınca kuvvetli yanıyor.. aynı mantık işte.. güzel olmuş eline sağlık.. bende 5 senedir aynı şekilde kullanıyorum.. daha hayatı ömrümde hiç deli gibi sis olduğu için sis lambası yakanı görmedim.. hep artistlik için.. mademki öyle bende daniskasını yapayım dedim..

Son düzenleme:
corsa c lerde arka sis ampulleri kaç watt?

önceki sahibi işgüzarlık yapıp sağ boş olan yerede ampul bağlamış onu sökmem lazım

Geri