14. motor astra g 168 yaptım yol yokkı ıstanbulda basalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araçta motora herhangi bir takviye var mı?240 geçmiştim
yine başladı bu konular çıkmaya ortalığa 4 de 220 basanları bekliyoruz..
abi haklısınız aslın sizde ilk başda kızıyodum ama had kendi hayatımızı riske atıyoz başka hic sucu olmayanlarda bu işi karışıyo gecen sene benim başıma gelmişti ama işte acelemiş oluyo hız körlügü oluyo insanın elin de olan bişi ama önüne gecemi yoz bi türlüSavaş abicim çok güzel özetlemişsin her zamanki güzel uslubunla.
Sonucta genç arkadaşlarımız da var,hem genç hem ehliyetsiz olan arkadaşlarımızda var. Araba tabiki kullanılır, ne kadar erken pratiğe başlansa o kadar iyi ama özellikle ehliyetsiz trafiğe çıkmak,ehliyet yokken sürat yapmak özellikle çok kötü sonuçlar ortaya çıkarır. Ehliyet aldıktan sonra da dikkat edilmeli tabiki..18 yaşından 70 yaşına kadar kim araba kullanıyosa sürat özellikle de şehir içi sürat konusunda çok ama çok hassas davranmalı... yaş olarak sürat yapma isteği genç arkadaşlarımızda daha çok bu bi gerçek. Savaş abinin de dediği gibi özendirme olmasını hiç bir forum üyemiz istemeyecek kadar bilinçlidir bundan şüphem yok.