Arkadaşlar Araba İçin ayırdığım 800-900 tl bütçem var sizce ne yapıyım ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Şu anda Jant almayı düşünüorum babamda lastik alacak sizce ne yapsam iyi olur
Önerilerinizi Merakla BEkliyorum Şimdiiden Teşşekürler.....

Şu anda Jant almayı düşünüorum babamda lastik alacak sizce ne yapsam iyi olur
Önerilerinizi Merakla BEkliyorum Şimdiiden Teşşekürler.....
bence dereceli eksantrik ve headers taktır. ( parayı yetirebilirsen) jantı boşver.

para yeter üstünü tammalarım bütçede sorun yokta motoru yemiyelim babam arabayı çok seviyor satacaktık vaz geçti bana sıfır alacaz allah izin verirse jantları neden tastif etmiyorsun kardeş önerileriz benim için çok önemli ve değerli teşşekürler

para yeter üstünü tammalarım bütçede sorun yokta motoru yemiyelim babam arabayı çok seviyor satacaktık vaz geçti bana sıfır alacaz allah izin verirse jantları neden tastif etmiyorsun kardeş önerileriz benim için çok önemli ve değerli teşşekürler
sana sıfır alınacaksa ve vectrayı baban kullanacaksa dediklerimi unut ve jant al :D

ledleri sök

GAz yoksa gaz taktır dstm bence...Ya da yeni alacağınız araç için biraz daha bütçeni geliştir..Parayı ona harcarsın..Ayrıca senin bu aracında orjinal çelik jant yok mu?

sana sıfır alınacaksa ve vectrayı baban kullanacaksa dediklerimi unut ve jant al :D
olsun abi siz yine önerin bana kışa bahara kadar bende araba sıkıntı yoq :D :D

GAz yoksa gaz taktır dstm bence...Ya da yeni alacağınız araç için biraz daha bütçeni geliştir..Parayı ona harcarsın..Ayrıca senin bu aracında orjinal çelik jant yok mu?
abi varda görsellik olsun diye gaz derken lpg siistemimi ? Lpg var

abi varda görsellik olsun diye gaz derken lpg siistemimi ? Lpg var

Evet lpg dedim...Lpg varsa bence bu araç için fazla 1şey harcama...Yay al,geniş jantlı lastik al..Rüzgarlık,etek yaptır,çift egzoz çıkışı yaptır,ses sistemi koydur,egzoz kiti koydur,önlerle angel junyan hella falan yap arkaya da siyah zeminli farlardan taktır.Performans bujisi al,Hava filtresi tak,...Alternatifin çok ;)

Geri