bir zamanlar (bundan 4 yıl önce) , ilk arabam 94 model taksi çıkması bir şahinim vardı , yanlış hatırlamıyorsam 3.500TL ye almıştım , bir anda sokakta görüp aramıştım A4 uzerındekı okumaya zorlandıgım numarayı , bir anda oluverdi işte sanayiye bile gitmeden marşa bastım çalıştı notere gittik , notere giderken okuldan kaçan arkadaşımı (aslen benden 2 yaş kucuk fakat goruntu olarak bayagı buyuk ve heybetli) yanıma almıştım , birkaç aksilikten sonra arabayı ustume almayı başarmıştımmm , arabanın arka stopları kırıktı çıkarıp kilotlu corap ile kapladım , goguslugu catlaktı polar ile örttüm , tamponunun rengi açılmıştı , cocacola ile yıkadım , egzost manıfoltunun contası patladı bir sure oyle kullandıktan sonra , el yapımı contamı kendım taktım , AMA benı hayattan sogutan olay bunlar degildi , birgun arabayı baştan aşagı temızlemek ıcın arka koltugunu söktügümde (2 adet civata tutuyor) arabanın arkasının boydan boya kaynaklı oldugunu gordum , yani arkası eklemeydi ...
Aslında bu olay benı hıc uzmedı , ama arabadan sogumuştum , o gunden sonra bir kulotlu corap parası dahı harcamamaya yemın ettım ve arabayı o halde bir yıl kullandım , aslında kullanmakta denemez 3 ayda yenı rektefıyelı olan motorunu bitirdim , kaç çıkma lastık takıldıgını bılmıyorum ve 1 kez bile yolda kalmadım ...
Anlatmak ıstedıgım olay ise şu ;
Bundan sonra masraf yapma eşşşek gibi bin sonuçta 11-12-13 e herzaman satabilirsin bu arabayı , valla 1 kuruş harcamayınca daha uzun omurlu oluyorlar .
Şahindeki mantıgım nerde bırakırsa cekerim saga mınıbuse-otobuse atlar evime giderim di , kapılarınıda kıtlemem ha , bikaçgun sonra yerınde bulamasamda çalındı dıye gıderdım polise ... Sanırım araç'a malum olmuş olmalı ki bir kez bile araba ustunde uygulamalarıma ragmen yolda kalmadı , hep gitti , yanımda param olmadıgı için 15 TL lık gaz ıle bornova-turgutlu arasında gidip geldı , hatta otostop ceken bır amcayıda arabama almıştım , cunku gazım bıterse o atar diye, ve gariptir ki o 15 TL lık gaz ben eve gidene kadar bitmedi... Ne günlerdi be sonrada arabayı 4.250TL ye o halde sattım ....