arkadaşlar araba yürümüyor:(

araçta lpg varsa suyunu kontrol et. susuz olduğunda lpg beynine sıcak su gelmediğinden dolayı beyin donuyor ve o bahsettiğiniz silkeleme ve çekişten düşme olayı olabiliyor. LPG enjektörlerini elleyin. eğer aşırı soğuksa su konusunda sıkıntı var demektir. ihmale gelmez.

ateşleme bobini buji kablosu debimetre bence dogru tespitler hepsine sırayla baktır.ama kalkıştaki silkeleme Baskı balata gibi gorunuyor.

o 4 ustaya da bidaha gitmeyin bence :rolleyes:

baskı balata iyi kaçırmıyor onu test ettim. ama şu debimetre nedir bilmiyorum açıkçası onu bir sorayım ustaya onlada olabilir. aracın suyu tamam LPG var ama dediğiniz gibi olsa benzinde düzelir benzindede aynı şeyi yapıyor şu an birtek debimetre kaldı birde egzoz tıkalı olabilir onun üzerinde duruyorum birde ona baktıracam bakalım ne çıkacak. forumda çok yeniyim gerçekten çok güzel bilgi paylaşımı oluyor herkese ayrı ayrı teşekkür ederim alakalarından dolayı. Allah razı olsun.

anladım bir gidip sorayım bari agzozcuya araştırdığıma göre 260 lira yanlızca parça 300 liraya patlayacak sanırım:(

Geri