arkadaşlar araba yürümüyor:(

Hava debimetresi değil egzozda tıkalı değil sorun hala çözülmedi başına hiç böyle birşey gelen yokmu yada ustalarımızın bir fikri?

gaz kelebeğini temizlettir ve egr ni temizlettir genelde opeller silkelenerek kalkar seninki hangi aşamada net anlatırsan çare bulabiliriz

gaza asılınca silkeleme falan yapıyorsa.özellikle yokuslarda yada tam hızlanmk istediginde silkeleme çekişten düşme oluyorsa , bujü kablolarını kontrol ettir.

Benim daha önceki lada'da araba yerinden kalkmak istemezdi hele yokuşlarda araçdan inip arakdan itesim gelirdi. Sorunu sonradan bulduk araç kurum bağlamış bu neticede bujiler kurum bağlamış vs. vs. Karbon clean + yeni buji olayı çözmüştü

Astra f 1.6 16 V HB sahibiyim. aynı sorunu yaşadım. yarım motor yaptırdım sorun çözüldü. ( Subaplar ve contaları değişti, üst silindir kapağı taşlandı ve kapak contası değişti. ) Toplam maliyet 600 TL süre 2 gün.

gaz kelebeğini temizlettir ve egr ni temizlettir genelde opeller silkelenerek kalkar seninki hangi aşamada net anlatırsan çare bulabiliriz

Birtek o kaldı kelebek ve kompresör ölçümü bakalım ne çıkacak hala çözülmedi işi gücü bıraktım onunla uğraşıyorum.

Geri