Arkadaslar,aracımı aldım nihayet 1.4 Tdi Fabiam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan idleboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen en iyisini yaptın aslında bende lpg de 2.0 vectrayla şehiriçi 200 binlira şehirler arası 130 binlira yakıyorum...tamam bunu kabul ediyorum güzelde..araba çok sorun çıkarıyor...o yüzden yakınıyorum bende arabadan

hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kazasız belasız bin inşallah..yakıtı çok dert etme dizellerin ortalaması aynıdır genelde tek fark tdi ile cdti...tdı normal mazot kullanabiliyo ancak cdti kullanamıyo euro dizel kullanmak zorunda bu yüzden de normal dizelle euro dizel arasındaki fiyat farkı doal olarak yakıt hesabı yaparken insanı yanıltıyo...:)

valla ben 17,800 e aldım ama bu kadar ucuza bulabılırmısın bılmıyorum guzel arac ama yakıt konusu bıraz kafama takılıyo su an henuz hesaplayamadım...

allah kaza bela vermesin.tahminimce 140bin flan yakar.ama sen bence önce bi carbon cleaning e soktur arabayı temizlensin kurumlar flan rahatlar araç.bilemeyiz eski sahibi nasıl kullanmış.yakıtı düşürüp çekişi arttırıyor bu cleaning olayı.

benim arabam 1,3 cdti ortalama 170ytl civarında yakıyo şehiriçi...

kaba bi hesapla 1 depo ile şehir içi 700 km yapıyorum max...

evimin bulunduğu semtin neredeyse 70 derecelik bi rampata olduğunu düşünürsem bence normal...:);)

evet bencede normal olmus bu 700 km az degıl yanı sehır ıcı

hayırlı uğurlu olsun kardeşim bizde sedanını alıyoruz bu cumaa 1.4 tdi 70 hp sedan ordaki kadınn ben kullnaıyorum dedi 1 depo mazotla 850 yapmış şehir içinde ama o senin gibi 150 basmamıştır sanırım normal kullanımda yapmış bunu bence gayet de iyii uuzn yolda trabzon istanbul yaparım ben 1 depolann hayırlı uğurlu olsun tekrra

tabıı kı yaparsın basmadıgın surece bız hyundaı getz le bıle ıstanbuldan ordu - mesudıyeye (900 km) 1 depo ıle gıttık ama tabıı yardıra yardıra anormal gıttık ama hesap et bence vw group gerısı yalan opel harıc tabıı :D

kazasız belasız kullan

hadi bakalım kazasız belasız

Geri