Bir ara kızılayda 15 dakika kadar mecburiyetten kullanmıştım fabiayı park cezası yememek için arkadaşın arabasını dolaştıyordum. Şimdi ben 5 yıl vectradan kalma alışkanlıkla bindim araca tüm pedallar neredeyse taş gibi sert, direksiyon tepkileri çok garip, sonra bir vites kolu vardı evlere şenlik sanki joystick vitesin geçişlerini hissediyorsunuz ki oda çok sert kırt kırt ses çıkarıyordu viteslere geçince, 1,4 101 Hp idi araç ve çok yakıyordu şehiriçinde 10,5 litre falan 1,4 araç için çok büyük rakam bence. Ama dizelse sadece dizel diye binilir fabiaya kullanımı zor bir araç arkadaş o zaman yozgata giderken kamyon sürsem daha az yorulurum diyordu haklıdır da bence.
Ama dizel olduğundan az yakar buda + yönde cebine yansır artık ufak tefek eksileri göz ardı edersen binilebilir bir araç sonuçta vw grubunun aracı 3. kalite bile olsa.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Ama dizel olduğundan az yakar buda + yönde cebine yansır artık ufak tefek eksileri göz ardı edersen binilebilir bir araç sonuçta vw grubunun aracı 3. kalite bile olsa.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.