Arkadaşlar bu aynayı nereden bulabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bir siteden aldım.Katlanmayan manuel 70 YTL / 12 Taksitle,yanında ferrari kornada almıştım ama taktıramadım henüz :( hepsine 100 YTL falan ödemiştim galiba.Bulursam paylaşırım.

2005 Opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Ya tam bilmiyorum ama bu bence corsa opc'nin aynaları..

tuningçilerde bi sürü değişik modeli vardır bunlar birebir m3 değil farklı biraz...

Herkese Selam ;

Manuel aynaları taktım.İlk önce afalladım ben bunlarla nasıl kullanacağım dedim.Ama sürmeye başlayınca idare eder dedim.Aynaları boyatınca çok hoş göründü.Ama garip bir durum var aynayı içerden ayarlamak için kol yok.Orjinal aynaların kollarını çıkarabilirmiyiz ??? Bunu nasıl aşacağım biliyorum.Umarım bana gelen ayna eksik malzeme ile gelmiştir.yoksa dışarıdan elle düzelticez,ya oradaki deliği kapatıcaz yada eskileri tekrar takıcaz.

Yakında aracın son halini yayınlayacağım arkadaşlar.O zamana kadar çıkarmazsam göreceksiniz.

ya aslında gerçekten corsanın aynaları çok kötü arabayı çok çirkin gösterio arkadan bnulardan almak lazım çok da yakışıyo.birde bu aynaların görüş açısının kötü olduunu duydum.ama zamamla alışılıomuş.ama çok hoş duruyo.

Geri