Arkadaşlar bu aynayı nereden bulabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya aslında gerçekten corsanın aynaları çok kötü arabayı çok çirkin gösterio arkadan bnulardan almak lazım çok da yakışıyo.birde bu aynaların görüş açısının kötü olduunu duydum.ama zamamla alışılıomuş.ama çok hoş duruyo.

Ben alıştım bile.:D Ama eşim hiç beğenmedi , baskılara ne kadar dayanacağım bilemiyorum :rolleyes:

sanırım bu aynalar katlanmıyor.. düşünsenize bir araya girdiniz yada bir aracın yanından sıfır geçeceksiniz ayna katlanmıyor ne yapıcaz :S :)

sanırım bu aynalar katlanmıyor.. düşünsenize bir araya girdiniz yada bir aracın yanından sıfır geçeceksiniz ayna katlanmıyor ne yapıcaz :S :)
oraya girmicez :D:D
bizim orj aynalar da katlanmıyor ve kocamanlar :D:D:D

bunların elektriklisini alırsak, kendi aracımıza uygulayabiliyor muyuzki? mekanik bizdekiler mesela

oraya girmicez :D:D
bizim orj aynalar da katlanmıyor ve kocamanlar :D:D:D

bunların elektriklisini alırsak, kendi aracımıza uygulayabiliyor muyuzki? mekanik bizdekiler mesela

yok abi benım aynalar orjinal katlanıyor :D

şöyle yukarıya doğru katlanan mercedes aynalarından mı taktırsak :P

aynanın orjinalini fabrikadan gsi aynası die ya da steinmetzden bulabilirsin elektrikli ısıtmalı.... ama brz tuzlu olur..

Ya dakika bir gol bir aynaya sürtmüşler.Boyasını bile kaldırış insafsızlar :mad:

m3 ayna istiyorum diğceksin. bunun bi benzerini aldım ben 1 hafta önce corsa c aracıma sinyallisi hatta 70 ytl gibi bir fiyata merttuning ten , iy yönleri aynanın güzel bir görünüşe sahip , sinyalli , parklarda devamlı mavi ışık yanıo geri kalan sinyal verdiğinde. kötü yönleri : katlanma gibi bir özelliği yok hiç bi şekilde sabit duruor daıma. içerden kollu ayarlaması yk camı açıp kendın aynayı ayarlıcan ve de son olarak tek renktı aldığım yerde siyah.... allahtan aracımda gri ve siyahla birlikte yakaladığım bir uyum war ondan yararlandm ... bir şey daha eklemek istiyorum kör nokta felan görmuo ayna . orjınallerde goruo ...

whiteraven helal valla. ancak bısey sorucam bızım dti larda içerden kolla ayarlıyorsun. bu ise elektrikli. şimdi bizimkileri elektrikli yapsak o içerdeki kolların oldugu parça deışır mı kolu olmayan ile. birde buna ayar dugmesi için tesisat gerekir, elekrik çekmek gerekir. opelim sponsor servisleri neden teknik destekte bulunmuyor hiç. hoooppppppp yetişinn :D

Geri