Arkadaşlar Gelin Sitenin En Iyi Vectrasini Seçelim

eger bi anket yapacak bişeyi sececeksen yanlış yere konu açmışsın

fikirde istiyorsan hiç böyle kelimeler etme keyifli keyifli takıl oku yaz ciz ama gerginlik yaratacak kelimelerden uzak dur derim ...

arkadaşlar biraz net e giremedim geldim baktım sonuç nedir diye ama bu yönetimde iş yok bukadar vurdum duymazlık olmaz işi bilmiyorsanız neden yönetim oluyorsunuz ozaman biz kendi başımızın çaresine bakalım nasıl bakacaksak bunuda bilmiyorum fikri olan varsa yardımcı olsun teşekürler

size ne dendi?

Madem öyle, ANKET açın dendi..

Gelmiş nasıl tepki veriyorsunuz. Tutup biz arabanız için anket mi açalım?

Yönetim olarak tarafsızlığımız korumak amacıyla konuya karışmadık anket açın üyeler karar versin dedik. Siz ne yapmamızı bekliyordunuz. İsterseniz hiç uğraşmayalım biz seçelim bir tane olsun bitsin. Bu arada ben c kasalrı hiç beğenmiyorum belki makyajlı olursa ama vec.b gt varmı seçenekler arasında. pardon seçenekler nelerdi ?

hadi bu ikiside benden olsun :D

1003125bh2.jpg

1032263655cl0.jpg

1032263653bt0.jpg

Arakadaşlar ben klaslara göre bi seçim yapayım.

Vectra a : HK72

vectra b: Lila olan

Vectra c: genel olarak hep orj. arabalar koyulmuş. Fabrikadan çıkan orj. arabayı bu topic'e koymanın bi manası yok sanırım. Farkı yok çünkü.
Birkaçtane gözüme takılan oldu gerçi. Düzgün bir anket yapılırsa onu da seçebilirm;)

Arakadaşlar ben klaslara göre bi seçim yapayım.

Vectra a : HK72

vectra b: Lila olan

Vectra c: genel olarak hep orj. arabalar koyulmuş. Fabrikadan çıkan orj. arabayı bu topic'e koymanın bi manası yok sanırım. Farkı yok çünkü.
Birkaçtane gözüme takılan oldu gerçi. Düzgün bir anket yapılırsa onu da seçebilirm;)

Kac tane fabrika cıkıslı vectra C 2.2 manifolttan cift cıkıs var ? Yada marspiyerleri boyalı yada park farlarıda beyaz olan ? Herkezin arabası kendisine güzeldir diyelim...:good:

Kac tane fabrika cıkıslı vectra C 2.2 manifolttan cift cıkıs var ? Yada marspiyerleri boyalı yada park farlarıda beyaz olan ? Herkezin arabası kendisine güzeldir diyelim...:good:
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :good:

Geri