Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
64 lira kredi kartına .. artık bu vakitten sonra üçün beşin hesabını yapmıycam...hllb link' Alıntı:indirimli fiyat cumartesiye kadardı sanırım, bence firmaya bi telefon edip sorun
kapıda ödemeyi bilmiyorum, benimkini mng kargo getirdi kredi kartıyla aldım, kredi kartıyla internetten alışveriş yapmayı sevmeyenlere (ben de sevmem) önerim sanal kart kullanmaları, yapı kredinin sanal kartı var, başka bankalarda var mı bilmiyorumdeathburn link' Alıntı:Kapıda ödemeyi hangi firma getiriyor
64 lira kredi kartına .. artık bu vakitten sonra üçün beşin hesabını yapmıycam...warlordares link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=641.msg11398#msg11398 date=1299238378]
indirimli fiyat cumartesiye kadardı sanırım, bence firmaya bi telefon edip sorun
hayır, siparişi verirken kredi kartı seçeneğini seçip kart numarası yazdım ama dediğim gibi sanal kart ( internet bankacılığına girip sanal kartınıza limit belirliyorsunuz mesela bu işlem için ben 65tl limit belirledim ve gün sonunda yada sizin belirleyeceğiniz gün sonra limit sıfır oluyor, böylece karttan daha fazla para çekilemiyor zaten limiti 65tl ve bir gün için sonra gene sıfır oluyor)deathburn link' Alıntı:Kredi kartıyla kapıda mı ödediniz yani?