Arkadaşlar Rover Hakkındaki Yorumlarınızı Alabilirmiyim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chidely

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle ben eski bi opel astra kullanıcısıyım.Askerde iken aracımı sattım.Şimdilerde ise fiyat kalite ve ekonomi üçlüsünü bir araya getirerek 12-13 bin tl ye kadar araç düşünüyorum.en başta civic olmak üzere.fakat nette yaptığım araştırmalarda rover markası çıkıyo karşıma.hem fiyat hem de donanım.
Forumda bu araçlar hakkında görüşü olan,kullanan arkadaşlar burdan görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim.
Nasıl araçlardır acaba.Çok sorun çıkarırlarmı?
Bunları merak etmekteyim arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler.
Bu ilanı da ekledimki bi örnek teşkil etsin...
http://www.sahibinden.com/motoru_ye...an_416_si-94WQQaXQQ13254077WQQpXQQdisplayitemhttp://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_hatasiz_rover_400_si-35WQQaXQQ14036803WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
annemde rover var vallahi parçacısı yok yani rover'i sattılar...ancak özel servis bulursun sanayide....
yedek parcası pahalı....
bence sakın alma.....

Benim de bir arkadaşımda vardı. Satarken bayağı zorlanmıştı. Ama buna rağmen kullanımının çok keyifli olduğu söylüyordu. Ben onun yalancısıyım... :)

Benim de bir arkadaşımda vardı. Satarken bayağı zorlanmıştı. Ama buna rağmen kullanımının çok keyifli olduğu söylüyordu. Ben onun yalancısıyım... :)
Bi arkadaşımda çok sorun çıkardığını ve kesinlikle yaklaşmamam gerektiğini sölemişti.Ben de bide opelcilere sorayım bakalım onlar ne diyo dedim :)

Görsel ve konfor olarak üstün olduğu yönleri var ama parça konusunda canın çok yanar. Uzak durmakta fayda var.

usta bn bı ara arac alırken bakmıstımda parca konusu gercekten cok sıkıntılı adam dıyo kı parcasına gore 20 gunde bekleyebılırsın yurt dısından gelıomus bazı parcaları burda olmuyomus ve cok pahalı dıyo... onun yerıne senı tekrrdan opelcı yapalım al bı camlı koltuklu corsa vaz 2005-06 bole cdtı yakıtta az gıder:)

rover marka araclar tıp ve donanım olarak gayet guzel ingiliz arabası diye bılıyorum ve bazı modellerının motorunu honda yapmıs bu en buyuk etken bence fakat arkadaslarında dedıgı gıbı parca olayı buyuk sıkıntı bulunmuyor buldugun parcayıda cok pahalıya alıyorsun bence uzak dur derim o fiyata cok daha iyi arabalar bulabılırsın gunumuz trafıgınde heran kaza yapmak cok normal oyuzden parca olayını ıyı dusun derım ...

parçalarının honda civicle uyumlu olduğunu duymuştum; hatta "civic euro" gibi bişeyler diyorlardı.. adı sanı pek bilindik bir araç değil, almasıda-satmasıda sıkıntılı olur. hyundai accente bile talipli bulmanın zor olduğu bu memlekette, rover baş belası olur..

ammman yaklasma iyi guzel arabalar ama parca yok.benim bi arkadasımda var perişan.bulunmuyo.bulunursada cok pahalı ve o kadar para verip bekliyorsun.astra al yine astra.

Geri