Arkadaşlar Rover Hakkındaki Yorumlarınızı Alabilirmiyim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karabükte Bulundugum yerde bi tane vardı otomatık vıtes bı arıza cıkarttı 1 ay araba ankarada yattı sonra otomatık vıtesı duz vıtes falan yaptırdı servıste ondan sonra zor bela sattı...parçası sıkıntılı bır araba...

Rover hiç bulaşılacak araba değil. Bi sis farı 350 liraydı 2 sene önce. Satımı çok zor. Madem böyle bi araba düşünüyorsun Alfa Romeo'ya bak. En azından Rover'a göre daha karakterli ve daha güzel.

fabrikası kapandığından yedek parça sorunu var.yoksa güzel araba

Herkese önerileri için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Olumlu düşünen yok :)

zamanında bmw ye satılmış bu sebept2en dolayı borusanda parçası yığılı olan ama çok pahalı olan 1.6 sı civic 2.0 ların bazı modelleri accordla aynı motoru taşıyan kullanımı çok keyifli rover 220 turbo (tomcat)0-100 5.7 ile dehşet bişey ama parçası pahalı

Kaliteli ve güzel bir araçtır. Kayınpederimde 414 si var 98 den beri tık demedi..Geçenlerde değiştirip model yükseltmeye çalıştı ancak başarılı olamadı malesef.. Oda alan yok satanı seveyim diyerek vazgeçti..Araç daha 100 bin bile görmedi..1.4 103 bg civarı bir motoru var..kalkışlarda biraz ağır onun dışında iyi gidiyor..Yakıt tüketimi vasat denilebilir..Ne çok ne az..
Bahsedildiği üzere ikinci eli yok birde tanıdığım yedek parça mağduru çok insan var..
Tamam Euro civic ile aynı araç diyorlar ama sonuçta oda üretilen bir araba yada parçası bol bir araba değil..
Daha detaylı bilgi için rover cıların forumuna başvurabilirsin...

Kullanımı güzel,keyifli ve kaliteli bir arabadır, ama servis,bakım,kaza gibi durumlarda seni üzebilir, insanların 2.el de pek tercih etmedigi bir araçtır, ucuz pahalı elden çıkarmayı göze alarak satın alınacak bir otomobil, satarken bir beklentim yok dersen alabilirsin

Sağolun arkadaşlar.Vazgeçtim :) 2. eli olmayan ve parçası bulunamayan bi araç elbetteki türkiyede alınmaz.

Kesinlikle uzak durulması gereken bir marka artık..Oysa önceden çok asil bir marka idi bence :)

Sağolun arkadaşlar.Vazgeçtim :) 2. eli olmayan ve parçası bulunamayan bi araç elbetteki türkiyede alınmaz.
evet evet bence de alınmaz o sebeple siz calibra alın bir tane :D şaka tabii
rover cok güzel makinadır,sağlamdır,donanımlıdır fakat aracın ülkemizdeki kötü kaderi distribütör firmanın beceriksizliği ve buna bağlı olarak servis ağı ve yedek parça temininin sorunlu oluşudur yoksa 10.000 TL ye rahatlıkla alabileceğiniz bir 1998 model 820 T SPORT daki mevcut donanım ve konfor ve hatta 200 hp lik versiyonundaki performans birçok 70-80.000 TL.lik günümüz araçlarında hala yoktur o sebeple satmayacaksanız güzel bakıp binecekseniz bence alınır ...hatta ben olsam derhal temiz bir 220 turbo coupe veya 216 ya da 218 coupe alır keyif yaparım...

Geri