Arkadaşlar Rover Hakkındaki Yorumlarınızı Alabilirmiyim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende düşünüyordum yakın arkadaşımın amcasının oğlu rover klass da çalışıyor onu aradım adam bana alma dedi açıkca özellikle 416 larda 50.000km civarında conta yakıyormuş bende vazgeçtim

rover alıncak araba değil yani.. 13.000 liraya düzgün 96-97 vectra cd bulabilirsen al derim..

aslında düşünmüyo değilim vectrayı.ama 1. planımda civic var.

evet evet bence de alınmaz o sebeple siz calibra alın bir tane :D şaka tabii
rover cok güzel makinadır,sağlamdır,donanımlıdır fakat aracın ülkemizdeki kötü kaderi distribütör firmanın beceriksizliği ve buna bağlı olarak servis ağı ve yedek parça temininin sorunlu oluşudur yoksa 10.000 TL ye rahatlıkla alabileceğiniz bir 1998 model 820 T SPORT daki mevcut donanım ve konfor ve hatta 200 hp lik versiyonundaki performans birçok 70-80.000 TL.lik günümüz araçlarında hala yoktur o sebeple satmayacaksanız güzel bakıp binecekseniz bence alınır ...hatta ben olsam derhal temiz bir 220 turbo coupe veya 216 ya da 218 coupe alır keyif yaparım...

Ankara'da bir bayan arkadaşta vardı. Gerçekten harika bir araçtı. Al benisi bol, çevik, seri, çok kaliteli işçiliği vardı ama yedek parça sıkıntısı insanın içini karartıyor. Bir yerine bir şey olacak diye insan rahat uyuyamaz ki.

arkadaşımda var bu spor olan, calibrayı andıran modelinden .216 falan herhalde araç sağlam gidiyo ama yakıtı çok ayrıca parçalarının çok pahalı olduğu ve satacağını biliyorum, hatta satarkende tek kapı olduğu ve rover olduğu için herkesin uzak durduğunu ,galerinin ise arabaya 6-7 milyar verdiğini biliyorum.

bence uzak duru derim ..neden opel almıyorsun 13-14 e çok güzel opeller var yaw..

arkadaşımda var bu spor olan, calibrayı andıran modelinden .216 falan herhalde araç sağlam gidiyo ama yakıtı çok ayrıca parçalarının çok pahalı olduğu ve satacağını biliyorum, hatta satarkende tek kapı olduğu ve rover olduğu için herkesin uzak durduğunu ,galerinin ise arabaya 6-7 milyar verdiğini biliyorum.

bence uzak duru derim ..neden opel almıyorsun 13-14 e çok güzel opeller var yaw..
Opel düşünüyorum tabiki.Ama 2. planda.Bide hondayı denemek istiyorum.Civic leri baya met ediyolar.

rover benım ıkl aracımdı 220 turbo coupe.bence son derece zevklı makıneydı.rover konusunda parça sıkıntısı çok fazla değil söylenenler gibi ben bursadaydım aracı kullanırken ki o zamanlarda sadece 1 kısının elindeydi rover servisi bursada.fiyat olarak biraz daha pahalıya geliyordu istanbula göre.AMA rover kesinlikle parçası çok çok pahalı bir araç değil.fiyatları ucuz olduğu için araçların parçası pahalı geliyor herkese.sonuçta bir golften pahalı değil.donanımları son derece fazla olan bir araç rover.fakat problem konusunda bıraz nazlı bir araç.bakımlarını daha sık yaptırmak gerekiyor.conta problemı ben şahsen 220 dışında pek duymadım.ama dedğim gibi nazlı araçlar.BU ARADA BENIM ARAÇ CONTA YAKMISTI O YUZDEN SATTIM BUDA İŞİN DOĞRUSU.yazın trafikte hararete pek gelmıyorlar.yağı ve suyunu bıraz erken tuketıyorlar diğer araçlara göre malesef

arkadaşımda var bu spor olan, calibrayı andıran modelinden .216 falan herhalde araç sağlam gidiyo ama yakıtı çok ayrıca parçalarının çok pahalı olduğu ve satacağını biliyorum, hatta satarkende tek kapı olduğu ve rover olduğu için herkesin uzak durduğunu ,galerinin ise arabaya 6-7 milyar verdiğini biliyorum 6 MİLYAR GALERİ VERİYORSA BEN ALIRIMN EN AZINDAN BILENE GIDER:)

yanılmıyorsam rover 2005 yılında iflas etti ve o yüzdende yedek parça ve servis sıkıntısı yaşanıyor.bi ara bende rover 216 coupe almayı düşünüyordum ama conta yakma problemi,parça problemi ve roverdan anlayan usta sıkıntısı var.ama Ankara'da bu sıkıntıların olmadığını biliyorum. uzun yıllar rover kullanan arkadaşlara ulaştım bi çok parçasını ingiltereden getirtdiklerini ve bu yüzden araç arıza yaptığında 1-2 hafta yattığını söylediler bende vazgeçtim. sonuçta her arıza yaptığında Ankara'ya gidemem.

Geri