çok güldüm ya bulana helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garip ya neden böyle bişeye ihtiyaç duymuş ki arkadaş, yazık...
çok güldüm ya bulana helal olsun
zamanında bir arkadaş daha vardı böyle atan tutan.Bizim mercedes bilmemneyimiz var,RR SPORTUMUZ var ama astra classic ile dolaşıyorum demişti.Ezgene arkadaşımızda bu elemanın yalanını ortaya çıkarmıştı.Hatta ileri gidip küfürleşme olmuştu.Sırf bu bebe yüzünden manisaya gidecektik...Gitmiş galeride foto çekmiş bu arabalar bizim demişti.Kaç beygir diyoruz bilmiyor.kaç model diyoruz bilmiyor buraya koymuştu...Yazık ya. yazık...
o, range rover'ımız var diyen arkadaştan bi tane daha var...sonra sattım dedi.. şimdi de beyaz audi a4'üm var diye hava atıyor ama hala banlanmadı...
bu arada ;
arkadaşlar şu an ki araçalarım ;
ayrıca cobra'mın arka pervanesi satılık, zaten borç karşılığında abd hava kuvvetlerinden almıştım...
ama uzun yolda bunu kullanıyorum, daha az yakıyor... ;
şu an pek resim koymuyorum, komple carbon body kit geliyor kanatla birlikte.ama zamanı var fermas baya bi sıra veriyor.jantlar, diskler ve kaliperler değişti, nalların bakımını da 4 günde yaptılar.
aracın sesini ve performansını az buldum.20inc scuderia jant+disk+kaliper 22 bin euro, carbon body kit 62 bin euro, super sprit egzos sistemi 15 bin euro, motor modifikasyon ile 1 hp'ye çıkıyor 45 bin euro...
yazık ya...