20 May 2011 Konuyu Başlatan #41 Qabus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2009 Mesajlar 1,521 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Vectra 2.5 İ Sport' Alıntı: bu araçta omega 3.0 mv6 eksantrikleri ve yazılımı var standard 211bg. biraz oynayınca 232bg.(turbosuz),ayrıca kat iptali ve t.c. devre dışı Genişletmek için tıkla ... gazla hadi ya sıkıntıya girdim videoyu izlerken bunalıma girdim
Vectra 2.5 İ Sport' Alıntı: bu araçta omega 3.0 mv6 eksantrikleri ve yazılımı var standard 211bg. biraz oynayınca 232bg.(turbosuz),ayrıca kat iptali ve t.c. devre dışı Genişletmek için tıkla ... gazla hadi ya sıkıntıya girdim videoyu izlerken bunalıma girdim
20 May 2011 Konuyu Başlatan #42 Qabus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2009 Mesajlar 1,521 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et 06 HA 046 Kesiciye Girsin Dİyenler
26 Nis 2012 #43 Veli Karaca Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Nis 2012 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et MOD'lara sesleniyorum.... Bu ve buna benzer konuları kapatabilirmisiz... Burası tamamen faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir platform... Nasıl gürültü kirliliğine neden olabirim sorularının cevapları burada olmamalı... İnsanları gece uykularından uyaracak, çocukları, hastaları rahatsız edecek unsurların paylaşılması, ne derece doğrudur?... Teşekkürler...
MOD'lara sesleniyorum.... Bu ve buna benzer konuları kapatabilirmisiz... Burası tamamen faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir platform... Nasıl gürültü kirliliğine neden olabirim sorularının cevapları burada olmamalı... İnsanları gece uykularından uyaracak, çocukları, hastaları rahatsız edecek unsurların paylaşılması, ne derece doğrudur?... Teşekkürler...