Arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ISMMZM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ISMMZM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2001 vectra cdx aracım için, yine 2001 vectra 1.6 elegance modeli ile başa baş takas teklifi geldi. araçlar km. ve temizlik hususunda aşağı yukarı denk. ben değiştireyim diye düşünüyorum çünkü kendi aracım 2000 cc olduğu için satışta zorlanıyorum, 1600 cc daha iyi fiyata gidiyormuş ne diyorsunuz bi fikir verin kafam karıştı.

İki araç arasında epey 600 ytl vergi farkı var.Gerçi ikisi de tam sınırda,2008 yılına girildiğinde 7 yaşına girecekleri için yaş sınırı olarak bir alt kademeye düşecekler.Ama yine de aradaki vergi farkı 400ytl olacak.Yani gerek satış,gerek de binmek için düşünsen de durum bu.Araç alkacak kişi vergiyi de düşünüyor,satış masraflarını da düşünüyor.İki aracın da darbe ya da lokal koparta işlemleri hakkında bilgi vermemişsin.Peki takas kafa kafaya mı gerçekleşecek?Para falan...

İki araç arasında epey 600 ytl vergi farkı var.Gerçi ikisi de tam sınırda,2008 yılına girildiğinde 7 yaşına girecekleri için yaş sınırı olarak bir alt kademeye düşecekler.Ama yine de aradaki vergi farkı 400ytl olacak.Yani gerek satış,gerek de binmek için düşünsen de durum bu.Araç alkacak kişi vergiyi de düşünüyor,satış masraflarını da düşünüyor.İki aracın da darbe ya da lokal koparta işlemleri hakkında bilgi vermemişsin.Peki takas kafa kafaya mı gerçekleşecek?Para falan...

bilgi vermemişsin dediğin konularda bilgi verdim; her iki araçta aynı km.de ve aynı kaporta durumunda fiyatlardada eşitlik var. benim endişem aracın çekişi konusunda çok zorlanacağım. Değişmek isteyen kişide performans istiyor bu beni dahada endişelendiriyor.

Endişelenmekte haklısın ancak hicbirzaman vectra c 1.6 kadar da agır degil bu otomobil.Ekonomi istiyorsan düşünmelisin

-2000 motorlu arabayı satmak için zorlanacağını söylemişsin
-Performans olarak da 1600 motorlu arabanın tatminsizlik yaşatacağını söylüyorsun ki haklısın.

Sanırım sen arabayı satma veya binme konusunda kararsızsın biraz da.1.6 olan arabayı al,satana kadar binersin.Madem 2000 motorlu arabayı satmakta zorlanıyosun...

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, birazdan arabalarımızı servise götürüp kontrolden geçirecez olumsuz bir durum çıkmazsa değiştirecez, hayırlısı artık

2001 model arabalar zaten bir alt kademeye 2007'de düştüler
fakat türkiyede 1.6 lar her zaman 2.0 lara tercih edildiği daha kolay satıldığı ve fiatının daha yüksek olduğu bir gerçek (ikinci el araçlar için geçerli)

Performansdan dolayı mı?

Performansdan dolayı mı?

performans konusunda hazırlıklıydım zaten, ancak sanki yol tutuştada biraz zayıflık var eskisine nazaran, birde bazı donanımlarda eksiklikler var sonuçta daha iyi bir araçtan biraz daha ekonomik bir araca geçmek biraz moral bozucu oluyor, alışırım zamanla sanırım.

Geri