Arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ISMMZM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Donanım konusunu zaten göz önünde bulunduruyorsundur diye onunla ilgili birşey yazmadık ancak dediğin gibi bunlar doğal sonuçlar.Yol tutuş konusunda pek fark olmaması lazım, lastiklerini ve rot- balansını bir gözden geçirt istersen

Hayırlısı olsun çok sıkılırsanız aracınızı satar tekrar bi cdx alırsınız yeterki parayla halledilcek bişey olsun çokda sıkmayın canınızı

Hayırlı olsun...
Takas kafa kafaya mı gerçekleşti?

Donanım konusunu zaten göz önünde bulunduruyorsundur diye onunla ilgili birşey yazmadık ancak dediğin gibi bunlar doğal sonuçlar.Yol tutuş konusunda pek fark olmaması lazım, lastiklerini ve rot- balansını bir gözden geçirt istersen

1600 cc motorlarda esp yok bu yol tutuşa engel olmazmı acaba ?
donanım farkı olarak; esp, tc, zenon far eksik bunları biliyordum zaten ancak elegance model olduğu için çokta boş değil, comfort modeli olsa değişmezdim.

Hayırlısı olsun çok sıkılırsanız aracınızı satar tekrar bi cdx alırsınız yeterki parayla halledilcek bişey olsun çokda sıkmayın canınızı

evet haklısınız teşekkürler.

Hayırlı olsun...
Takas kafa kafaya mı gerçekleşti?

teşekkür ederim, takas kafa kafaya gerçekleşti.

araç yeni olunca başta bir soğukluk oluyor
bende aylarca astra edition diye tutturup aramıştım. 3-4 ay sonra aradığım aracı bulup alıp binince düşündüğüm kadar çok mükemmel olmadığını düşünmüştüm ama sonra alışıyorsun sıkma canını.
bu olay kafada oluşturulan büyük beklentiden oluşuyor arabadaki artıları görmeye çalış ;)

biraz zor olmuş senin için al arabanı git bir benzinliğe giy altına deniz şortunu yıka arabanı kaynaş onunla... :good:

şortumu giyipte arabayı yıkayacak ortamım yok ama yıkamacı yıkattım birde cila attırdım gözümede hoş görünmeye başladı.
birde otobana çıkıp biraz zorlayayım dedim 195 km.ye kadar yükselebildi max. gerçi yaşta geçti bundan sonra birazdaha yavaş olayım dimi :D

cdx e göre çokta farklı değil bir kaç kalemde sıkıntı var o kadar..

dışardan xenonlar 205 lik lastikleri termik ön cam ve gövde rengi kapı kollarından ayrılır anca :D

ESP b kasa vectralarda hiç olmadı zaten ...

kişisel görüşümü istersen çok açık söyleyebilirim sana...

hata yaptın.

cdx e göre çokta farklı değil bir kaç kalemde sıkıntı var o kadar..

dışardan xenonlar 205 lik lastikleri termik ön cam ve gövde rengi kapı kollarından ayrılır anca :D

ESP b kasa vectralarda hiç olmadı zaten ...

kişisel görüşümü istersen çok açık söyleyebilirim sana...

hata yaptın.

esp yoktu doğru. yanlış yapma konusu biraz göreceli

Geri