Arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ISMMZM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer piyasa değeri bazında düşünüyorsanız buna karşıyım..

2,0 cdx 1,6 elegance den iyi bir araçtır .

sadece şehiriçi tüketim değeri olarak 1,6 üstün olabilir.

onun dışındaki tüm değerler 2,0 cdx için daha iyi olacaktır

benim araba 1,8 değişecek olsam 2,0 la değişirim 1,6 o kasaya ters.
Sana da hayırlı olsun , güle güle kullan.

biraz kullanayım bakalım hoşnut olmazsam satar yine cdx alırım ortalama 2000 ytl de karım olur diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun..Olumlu yönlerini görün.Eksilerine değil artılarına bakın..195 km yeterli bir surrat.Fazla bile.Yol tutuşuna gelince ..gerekeni arkadaşlar söylemiş zaten..Size bir tek yeni oyuncağınızla kaynaşmak kalıyor..Kazasız belasız uzun yollar dilerim

biraz kullanayım bakalım hoşnut olmazsam satar yine cdx alırım ortalama 2000 ytl de karım olur diye düşünüyorum.

Kardeş canını sıkma.1.6 motor da iyidir.Yeter ki çok yüksek performans arama.Zaten kalkışlarda daha çok belli ediyor kendini.Bende birkaç ay önce b kasa opel vectra almaya karar verdiğimde opeli olan bir akrabama danışmıştım.Dedi ki bana "bu kasayı 1.6 motor kaldırmaz.2.0'dan aşağısı olmaz."Bende onun sözünü unutmayarak hep 2.0 aradım.Bir 2.0 cd buldum ve aldım.Opelde insan konforu ve performansı yaşamak istiyor.Satma olayına gelince...Sanırım bu da göreceli bir şey.Nasip meselesi.Bazıları 1.6 der bazıları 2.0.Tercih bu.Satmakta zorlanmazsın,canını sıkılırsa çekersin tekrar 2.0 cdx olur biter.Hayırlı akşamlar kardeşim.:good:

hayırlı olsun abi.takma kafanı.alışamazsan yie alırsın.kendin diyon 2000 YTL karın olur:)

bencede aracına alıştığın zaman aramayacaksın bile eskisini. olmadı çok zorlandın, opel almak ekmek almak kadar kolay...:)

abi bence 1.6 derim hem az yakar hemde satışta sorun yaşamazsın bu benim görüşüm

Gün geçtikçe alıştım arabaya performan umduğumdan daha kötü,ancak diğer 1.6 motorlarla kıyasladığım zaman geri kalmadığını gördüm, 1.4 motorlu araçlar "corsa vb." 160 km.ye kadar peşimde gelebiliyorlar ancak 160 km.den sonra ara açılıyor. anlayacağınız bu derece kötü

Geri