Arkadaşlar Xp Nizi 10kat Hizlandirin Ciddiyim!!!çok Kolay!!!

Şimdi sadece bir link vermişsin. Bu nedir ne değildir,ne işe yarar bilgisayarı nasıl hzılandırır, zararı var mıdır ?
 
Birde alıntı yaptığın yeri bile belirtmemişssin. Yukarda da dendiği gibi konuyu yanlış yere açmışssın. Eğer bir program bir sistemi 10 kat hızlandırsa idi zaten bunu microsoft windowsa eklerdi.

Sadece paylaşım yapmak için, paylaşım yapmayalım...
 
arkadaşlar programın hiç bi işlevi yok işlemcinizin ömründen çalmaktan başka performans arttırmıyor bilgisayarın saatide dahil ne varsa bilgisayarda çalışan hepsini daha hızlı çalıştırıyor eğer bilgisayarınız bir oyunu programı veya internette gezerken kasiosa 2 kat daha fazla kasacaıgna emin olun işlemcinizin ısısını biostan kontrol edin goreceksiniz ki aşırı ısınmış..
 
Ben bilgisayara hız falan katan programlara inanmıyorum bilgisayarı hızlandırmanın iki yolu var belli zaten ya overclock ya upgrade ikisi de iyi yapıldığında maliyetli yöntemler. ben 768 Ramlik bilgisayarıma 512+ ddr ram ekledim şimdi resmen uçuyor birde ramlere soğtuucu plakalar taktım verdiğim para 88 milyon. aldığım sonuç mükemmele yakın...
Bi ara sanırım yine bizim sitede bir PC hızını yükseltin diye bir şeyler yazılıydı 2 tanesini uyguladım baktım açılmıyor bilgisayar, zor bela düzelttim sonra bence bu tip şeyleri bilmeden denememekte fayda var...
Yine paylaşım için teşekkürler....
 
yanlış anlamayın illegal programlara güvenemiyorum bi türlü. ya sonunda format attırıyo bilgiler gidiyo yada keseye format attırıyo bişey kalmıyo.
 
Bilgisayara herhangi bir zararı yok yaklaşık 4 - 5 sene ultima online adında bi oyun oynadım orada bu program kullanılıyodu zamanında oyunda herkezden daha hızlı haraket edebiliyosun.. fakat download hızını felan yükseltmez..
 
Anlaşıldı, programı kurup kendimiz deneyeceğiz...

Forum evet yararlıdır diyenler ve kesinlikle işe yaramaz diyenler olmak üzere 2 ye bölünmüş durumda...
 
netten uo oynuyorsan cok faydalı ama işlemciyi hallediyor onun dısında bi faydası yok...
 
Geri
Üst