Ynt: arkadaslar yeni aracıma cam filmi yaptırdım..
[/quote]
Eylül 9'da siparişi verdim siparişini verdiğim aracın özellikleri: Beyaz - 1.4T Cosmo - Flexride - Navigasyon - Manuel Vites
Siparişi verirken beklerim zaman geçer dedim ama geçmek bilmiyor zaman bayi Kasım 15'de geleceğini söyledi ama gümrükten çıkması ve istanbula gelmesi belki 2-3 gün daha uzatabilirmiş bende aldığımda boya koruma ve film yaptırıcam ama ben ziebartta yaptırmayı planlıyorum.
heyecanlı bekleyiş basladı yani hangi model aldınız yada sıparıs verdınız ne zaman gelecekmış arac ben 3 ay bekledim valla gecmek bılmedi maglum şimdide havalar soguduyaz keyfini cıkaramadan kış geldi neyse saglık olsun..bu arada cam fılmı yaptırırsanız serviste sakın kazıklanmayın ben lumar ıstanbul yetkılı bayısınde 300 tl ye yaptırdım..bulent_tnt link' Alıntı:[quote author=Source link=topic=2559.msg52665#msg52665 date=1319400749]
Benim arabamda gelsede bende uğraşsam onunla zaman geçmiyor yaa
[/quote]
Eylül 9'da siparişi verdim siparişini verdiğim aracın özellikleri: Beyaz - 1.4T Cosmo - Flexride - Navigasyon - Manuel Vites
Siparişi verirken beklerim zaman geçer dedim ama geçmek bilmiyor zaman bayi Kasım 15'de geleceğini söyledi ama gümrükten çıkması ve istanbula gelmesi belki 2-3 gün daha uzatabilirmiş bende aldığımda boya koruma ve film yaptırıcam ama ben ziebartta yaptırmayı planlıyorum.