Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın arkadaşımda da var Auris güzel araba ama body kıtle daha bi güzel duruyo size tavsiyem kapı ve tampon şeritlerinide taktırmanız yönünde olacak yoksa en ufak dokunmada boya ve kaporta çabucak hasar alabiliyo
Teşekkürler kardeşim. Sıkıldım açıkçası opelden birde dizel baktığım için yeni opellerinde dizelleri malum olunca toyotaya yöneldim auris uzun zamandır kasası hoşuma giden bir araç bunu aldık.
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın arkadaşımda da var Auris güzel araba ama body kıtle daha bi güzel duruyo size tavsiyem kapı ve tampon şeritlerinide taktırmanız yönünde olacak yoksa en ufak dokunmada boya ve kaporta çabucak hasar alabiliyo
Teşekkür ederim body kit düşünüyorumda maddi olarak müsayet değilim şu anda spoiler aldım zaten gerisinide taktırıcam yakın zamanda . Kapı şeritlerini pek beğenmiyorum açıkçası ama dediğiniz konularda haklısınız.
Teşekkürler abicim yapıcaz bişeler içim içime sığmıyorda daha 1000 km olmadı kurcalamak istemiyorum heryerini şu garanti olayını öğrenebilsem xenon ile başlıyacam işe