Ynt: Artık bende LPG ye geçiş yaptım
merhaba
bende c.tesi taktıracağım,
zavolli akıllı kit, yağlama ile birlikte 1800TL
merhaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar su yaglama isi bos zimbirti isi parayi cope atma para tuzagi en babasi son teknoloji kit ve ustalikEnginBERK link' Alıntı:merhaba
nanisa link' Alıntı:yalnız aracım benzınde rolantıde çalışırken 0,7 yada 0,8 arası gıdıp gelıyordu tup takıldıktan sonra 0,9 1,0 1,1 arası calısmaya başladı acaba dıyer arkadaşların da rolantıde çalışırken yakıt oranı kac gosterıyor
vay dvrem benım nasılsın yıldıray ben adapazrından sınan tup takıldıktan sonra teste çıkılmadı valla ınsallah senın dedıyın gıbı olur pekı onu nasıl halledecekler ıllakı seyır hlındemı yapılması gerekıyor steeringwheelwings35 link' Alıntı:Selamlar, araç fakirde... bendede aynı sorun vardı düzelttirdim... yol bilg. daha fazla göstermeye başlamıştı.
M1kemal link' Alıntı:Evet
Hatta kullanima bagli bu 20-30 bin arasida olabiliyor agrasif kullanimdan uzak durmak lazim
Mesela bende vsr sistemi var nekadar yarar saglar bilmiyirum ama 3500 devirden sonra araca %10 benzin puskurtuyor
Kendimce bi karar aldim ve her 600 km de yani bu 2 lpg deposu gidip lpg yi devre disi birakip 50 km benzinde gitmek )
Bunu tatil yolunda fazlasiyla yaptim lpg tankim 30 lt aliyor ve 300-320 km arasi gidiyor otobanda ve benzin istasyon aralari baya uzak olunca epey bi benzin harcadim durdum
2 gunde lpg ariza yapti mecburen 350 km benzin kullandim)