artık bm 1210 nunda melekleri var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hasang' Alıntı:
abiciğim ne demek yaa!beni utandırıyosun ne yaptıkki:) abii hakiikaten çok güzell olmuşş güle güle kullan hayırlı uğurlu olsunn!ahhh ahhhh!keşke benim corsaya taksamıydımm:)o kadar uğraş ondan sonra muharrem abi buralarda havasını bassınn:) abi şaka yapıyorum haa alınmayasınn;)

yokk bee alınmam ama sende kıskanma yaw :)

omerdia' Alıntı:
muharrem abi kısandım valla hemen camı kırıp ledleri deistiriom bende:)

yok be ömer kırmayalım fırına atalımm :):) açmak zor ama açtımı gerisi kolay sıkma canını hasan yardımcı olur herhal :alkis:

yaaa abi yaa ,

yapmayın böle şeyler kudurtmayın beni yaaa. Sizlerin yüzünden arabaya masraf yapmaya başladım diye evde kıyametler kopuyor.

Şaka bi yana; Harbiden çok güzel olmuş, çok yakışmış!!!

Kazasız belasız kullanman dileğiyle, allah gözden nazardan sakınsın...

Bu arada içten far ayarları iptal oldu değil mi ?

Bence Corsa Tuning bir topik aç burayı tesadüfen gördüm.

:alkis: Bomba gibi olmuş. Şimdi bu arabanın tadı gece çıkıyor ya, insan bundan inmek istemez zombi gibi olur valla.:alkis:

Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Renk güzel, araba güzel, angel güzel. Daha ne olsun..

huvvv hakikaten güzel olmuş yaaa güle güle kullanırsın umarım...

ya bu renge de çok tatlı gitmiş bu sonarlar.Siyah-altın sarısı bileşimi çok tatlı durmuş.Hayırlı olsun kardeş.Güle güle kullan.Artık senin de üzerinde bi sürü meraklı göz olacak demektir :)

harbi ne güzel oluyo şu angeller yaw kazasız belasız kullan dostum

Çok güzel olmus kardes bir de body kit çaktın mı daha tadından yenmez..ön plaka yada plaklığı sök bir de öyle bak,daha afilli duracaktır..Kazasız belasız..Maşallah..

Geri