artık bm 1210 nunda melekleri var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde rüyalarıma giriyo bu ara sistem çok pahalı araştırmaktayım..... hayırlı olsun muharrem bey harbi dehşet olmuş farlar...güle güle kuLLan ;)

aker' Alıntı:
yaaa abi yaa ,

yapmayın böle şeyler kudurtmayın beni yaaa. Sizlerin yüzünden arabaya masraf yapmaya başladım diye evde kıyametler kopuyor.

Şaka bi yana; Harbiden çok güzel olmuş, çok yakışmış!!!

Kazasız belasız kullanman dileğiyle, allah gözden nazardan sakınsın...

Bu arada içten far ayarları iptal oldu değil mi ?

Bence Corsa Tuning bir topik aç burayı tesadüfen gördüm.

evet iptal oluyo yani far ayarı yapan biyerde iyi bi ayar yaptınmı gerek kalmıyo artık içerden ayarlamaya iyi dileklerin için sagol
:good:

bunun tunig le bi alakası yok diye buraya açtım bilmem olabirlirdi aslında
arkadaşlar plaka yaptırıcam ve öndeki logo koromajı içinde bi altarnatif düşünüyorum alt gsi ızgara modeli bişiy arıyorum bakalım
tampon alt karlıkları da yaptırıcam bu ara. ama vakit ve bütce ayırmak gerekiyor kısmet artık bakalım ne olacak

bu arada msj yazan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum sagolun darısı yapmak isteyenlerin başına :alkis:

dün gece gez gez bihal oldum dışardan göremesemde ilgi çektigini sanıyorum arkadaşa dedim al bi git gel bende bakam :) gerçekten güzel görünüyor

hayırlı uğurlu olsun birazdaha ödüllendir onu bi xenon tak:good:

setapxxx' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun birazdaha ödüllendir onu bi xenon tak:good:

düşünmüyo degilim alırız inşallah onuda onu ne kadar ödüllendirsem az :good:

çok güzel olmuş, güle güle kullan.artık şu imzandaki resimleri de değiştirirsin :)

sislerde takılsında ondan sonra degiştiricem

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Abi süper..Gecelerin yargıcı yaz arabanın arkasına...Harbiden yargılar gibi bakıyor araba

bence yazdırma herkes amele der valla basta ben...:) :D :D

Geri