artık bm 1210 nunda melekleri var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun mükemmel olmuş bu angel olayına bende mi girsem ne yapsam birde bizim alet siyah ya iyi durur gibime geliyor...

hayırlı olsun

cok yakışmış hayırlı olsun.. bende yaptırmak istiyorum ama uzunları yakınca ii olmaz dediler bana..öyle bir dezavantajı var mı?

wayyy harika görünüyor gerçekten renk hoşuma gitmişti zaten! siyahta nasıl durduğunu görmüştüm ama bu renkte de süper durmuş allah kaza bela göstermesin...maşallah...

aga78' Alıntı:
amin valla nazara inanırım ve bu gün enteresan bişiy oldu ön plakanın iki cidasından biri çıkmış nasıl olmuşsa daha 2 gün önce ben taktım ama bu gün çıkmış ve yolda giderken birden bi çatırtı koptu millett işaret ediyo durdum bi baktım bizim plaka yere sürtüyo bi tarafı takılı bitarafı yerde şükür plaka düşmemiş Allah hepimizi nazardan korusun

Abi senin taktığın civata bu kadar olur zaten..:kop:

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Abi senin taktığın civata bu kadar olur zaten..:kop:

sen geç dalganı mehmet civatayı gedizler yalama yapmış desem sen ne dersin :kop: sanıyorum hava sıcaktı ve plaka gergindi ondan olsa gerek zaten aynı yere olmadı küçük geldi vida bende plaka çercevesini 2 3 vidayla tutturdum bide plakanın üzerinden attım ohhh mis gibi

tween&ozy' Alıntı:
cok yakışmış hayırlı olsun.. bende yaptırmak istiyorum ama uzunları yakınca ii olmaz dediler bana..öyle bir dezavantajı var mı?

ben çok memnunum kısaları yakınca önünde düzdüz bi cizgiyle kesilmiş bi ışık modeli var ____:--:______ bu hattın aynısını yola yansıtıyo ve müthiş uzunlarda harika nasıl bi sorun varmışki uzunlarda

bu arada ceren dileklerin için teşekkür :alkis:

harun_hu001 teşekkür ederim :alkis:

Geri