artık body kit in zmanı geldi yardım lütfen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten yetkili servistende alsan fiber olacak gökhan plastik olanı 2000 küsür almanyadan getiriyolar...berk bi ara aramıştı bu body den bulamadı fibercilerde kalıbı daha yaygınlaşmadı herhalde..en son naaptı bilmiyorum

gökhanım fiber kesinlikle tavsiye etmiyorum çok başın ağrır tam oturmuyor, düzensiz duruyor ,eğer yaptırcaksan orjinal olsun bir kere olsun .

bencede orjinal olsun bi kere olsun... serviste pazarlık yap bence fiyatı düşürebilrsin biraz...

erkan sen bi ara yaptırmıştın nasıldı? neyi oturmuyor mesela? nelere dikkat edeyim servis fiyatıyla çok fark sanırım arasında..(fiyat olrak)

erkan sen bi ara yaptırmıştın nasıldı? neyi oturmuyor mesela? nelere dikkat edeyim servis fiyatıyla çok fark sanırım arasında..(fiyat olrak)
gökhan ben yptırdım ama hiç içime sinmemişti hatta serviste boyatıp serviste taktırdım ama beğenmedim çünkü orjinali gibi değil tam oturmuyor boşluk kalıyor sonradan takıldığı belli oluyor bariz bir şekilde çok uğraştım 2 defa söktürüp taktırdım yine beğenmedim hatta satmadan önce yapılan yerler yavaş yavaş açılıyordu ve çok pişman olmuştum orjinalini yaptırmadığıma çünkü orjinalinden çok paraya mal oldu hemde o kadar uğraştım BEN KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM AMA YİNEDE KARAR SENİN

gökhan ben yptırdım ama hiç içime sinmemişti hatta serviste boyatıp serviste taktırdım ama beğenmedim çünkü orjinali gibi değil tam oturmuyor boşluk kalıyor sonradan takıldığı belli oluyor bariz bir şekilde çok uğraştım 2 defa söktürüp taktırdım yine beğenmedim hatta satmadan önce yapılan yerler yavaş yavaş açılıyordu ve çok pişman olmuştum orjinalini yaptırmadığıma çünkü orjinalinden çok paraya mal oldu hemde o kadar uğraştım BEN KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM AMA YİNEDE KARAR SENİN

Peki senin yaptırdığın ne kadardı? NAsıl yaptılar? sen model mi gösterdin yoksa onların modelleri standart mıydı? ya benm 600 bütçe var bu iş için.. arkdaşların dediğine göre servis 1200 civarı istiyor baksana..

Peki senin yaptırdığın ne kadardı? NAsıl yaptılar? sen model mi gösterdin yoksa onların modelleri standart mıydı? ya benm 600 bütçe var bu iş için.. arkdaşların dediğine göre servis 1200 civarı istiyor baksana..
benim yaptırdığım 750 ytl tabi bana 1000 ytl yi geçti hoşuma gitmedi bir daha vs. vs. onlar genelde aynı model oluyor gerçi farklı olanlarıda var onlar daha kaba valla ben şimdi yaptırcak olsam 2000 ytl de olsa hiç düşünmem orjinalini alıp serviste yaptırırm hımm diyorsan ya nasıl olursa olsun o kadar önemli değil o zaman başka ama bu dediğimide unutma orjinalinden vazgeçme

mesela ufak bir örnek veriyim sana arka cam üstü rüzgarlık orjinali olmayınca dalgalı dalgalı gözüküyor ve yerine tam oturmuyor arada boşluk kalıyor ama orjinali ip gibi dümdüz duruyor tabi göz zevki ben birazda ayrıntıya dikkat ederim

Geri