gökhanım fiber kesinlikle tavsiye etmiyorum çok başın ağrır tam oturmuyor, düzensiz duruyor ,eğer yaptırcaksan orjinal olsun bir kere olsun .
pahalı ama orjinal olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökhanım fiber kesinlikle tavsiye etmiyorum çok başın ağrır tam oturmuyor, düzensiz duruyor ,eğer yaptırcaksan orjinal olsun bir kere olsun .
bişey yanlış anlaşılmasın ...piyasadaki fiyat 450 fiber...yetkili servis 1200 ytl fiber...yetkili servis plastik 2000-2500 ytl
ama opc kalıp yeni olduğundan dışarıdaki fibercilerde biraz araştırma yapman lazım...hepsinde yoktur...kolay gelsin
ya sende hiç iç açıcı bir şey söylemiyorsunki) şaka bir yana tşkkr ederim ilgilendiğin için..senin o aracın aynısını yapman için makyajlı kasa nın komple tamponundan koyman lazım o resmini koyduğum araç makyajlı kasa aracıydı çünkü. eğer makyajsız kasa için opc eklemeleri istersen istanbulda yapan fiberciler var ancak değdirdiğin an kırlıyormuş uyduruk şeyler yani paraya kıyıp ya orj opc al yada steinmetz irmscher gibi plastik olan parçalardan al tak
Haklısın abi. Ama kayseride pek tanıdığım yok bu konu üzerine.. Buranın esnafıda sözüm meclisten dışarı malum.. en iyisi ben acele etmeyim detaylı araştıorayım.sen biraz tuningçilerle konuş gökhan dükkanları dolaş biraz, paranı hesapla, forumdan edindiğin bilgileride üzerine kat doğru bir karar vereceğine eminim