Artik opellerde arkadan itişin isteğe bağli olmasini istiyorum.

aynen , arkadan itişli yapmak zor değil ama hem önden hem arkadan iki opsiyon gereksiz bence direkt arkadan itişli çıkarsın bide 4x4 sunsun yeterde artar

o daha güzel.ben zaten gıcık oluyorum önden çekiş sistemine.

Son düzenleme:
Arkadaşlar arkadan itişli olması yetmiyor, bir de Astra GSI'ın da tekrar piyasaya sürülmesi lazım.Allah Opel mühendislerine kolaylık versin...
:D:D

yuxccel beni bir sen alıyosun birader.motor teknolojisi falan diyolar bunlar ya bu işi bilmiyolar.subaru impreza önden çekişlide var 4wd de var.aynı 1,5 motor kullanılıyo.ne oldu subaru fabrikası battımı?subaru zaten 4wd ve turbo motor kullandığı için bu başarıyı yakaladı.
zaten koca opel yönetimi,mühendisleri de anlamıyolar bu işten, bilseler şimdiye dünya devi olurlardı herhalde :D

baştan istiyorum dediğin şey ile burada bahsettiğin arasında uçurum var
arkadan itişli model üretilemez demedik, aynı modelde ön ve arka diye opsiyon olması mümkün değil dedik
4*4 astra g sunsa opel ne kadar alıcısı olur? veya arkadan itişli corsa d ?
1-2 tane satmak için model çeşitlendirmek manasız ve maliyetli olur dedik

Son düzenleme:
biz zaten arkadan itişli yapmak zor demedik abi :) opsiyonel yapmak zor dedik.. zorluğunun da maddiyattan dolayı olduğundan bahsettik..

bir de kimin ne işle uğraştığını bilip bilmeden "bunlar bilmiyorlar" gibi laflar çok basit oluyor .. yapmayalım lütfen ..

Arakadan itişte güç kaybı söz konusu, 2.0 arabanın altında efektif olmaz.

zaten önden çekişin sırrı ekonomide değil mi?
omega alın diyor opel demekki arkadan itiş isteyenlere

doğrurur. 150HP altındaki araca yakışmaz bu arkadan çekiş sistemi.ben hala daha sözümün arkasındayım.ben aslında arkadan çekişli sistemin hastasıyım.zevki bambaşka.ama önden çekişinde hastaları çok. Serilik,az yakıt,daha az mekanik sorun VS.benim vurgulamak istediğim iki ayrı müşteriyede hitap etmesi.BİR ÖNCEKİ MSJIMDA BİRAZ KIRICI OLDUM KIRDIĞIM ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM.

arkadan itişe ben de karşı değilim zaten ;) ama şahin ve pontiac g6 dışında arkadan itişli araç kullanmadım,
4*4 minibüs kullandım, kedi gibiydi virajlarda,
imkanım olursa böyle değişik birşeyler denerim
ama şimdilik forever önden çekiş

Geri