Artık Twinport'lara da chip-tuning yapılabilecek...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyeye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga78' Alıntı:
erman abicim bu haber en çok seni mutlu etti sanırım hadi hayırlısı
ee maliyeti ne kadar olacak bu işin ?

Valla 500€'ya yakın bir maliyeti var ama toplu gidersek bişey yaparlar herhalde ;)

erman abi bi kurban kesersin artık :)

skyeye' Alıntı:
Valla 500€'ya yakın bir maliyeti var ama toplu gidersek bişey yaparlar herhalde ;)
erman abi çok para değilmi yaaaa 500avroo

diyelim beyinde bi sorun oldu geri dönüşümü olacak mı pekiii

SERKAN_61' Alıntı:
erman abi çok para değilmi yaaaa 500avroo

diyelim beyinde bi sorun oldu geri dönüşümü olacak mı pekiii

Çok tabi, o yüzden ben de başka alternatifler araştırıyorum hala...
Eğer beyni okuyup yedekleyebilirlerse geri dönüş olabilir...

Hadi gözünüz aydın..

yırttık yırtmasına da biz izmirden oraya mı geleceğiz şimdi?skyeye arkadaşım torque tuning mi yapıyormuş sadece?

skyeye' Alıntı:
Çok tabi, o yüzden ben de başka alternatifler araştırıyorum hala...
Eğer beyni okuyup yedekleyebilirlerse geri dönüş olabilir...

yalnız şöle söliyiym kesin garantisini alın bence.bi arkım orda biraz zaman oldu ama vectra2,0 T ya chip yapıldı beyin yandı arabanın.kendi audilerini tahsis ettiler arka.ona göre bilginiz olsun.;)şuanda kullandığı programı bilmiorum ama başımıza geleni söylemek istedim.

bkaraman' Alıntı:
inşallah entegre üzerinde yazılımı koruma amaçlı protect yoktur

bu chip tuning olayini fazla bilmiorum yapisi bakimindan ama büyük olasilikla bence code protect koymuslardir yani :good: koymamislarsa bile skyeye hocamin dedigi gibi bu chipler sirf bir kereye mahsus programlanabilir olabilir buda ayriyeten bu chipin (eger piasada var ise) tekrar yenisi ile programlanabilir modeliyle degistirilmesi gerekebilir skyeye hocam bu arabalrdaki chipin tipi model no ya da görünüsü hakinda bilgim yok eger mümkün ise eger bu isin icinde iseniz bir kac fotograf ve teknik bilgi buraya koyabilir veya özelime göndereilirmisiniz eger bu mümkünse cok sevinirim simdiden tesekürler corsacilar gözünüz aydin ama gende fazla ümide kapilmayin :) saygilar

skyeye' Alıntı:

sade toplu gitmek yetmiyecek sanırım tüfeklide gitmek gerek çok para yaf :D :)
250 euro olsa olurmuki?

Geri