Araç zaten 6700 ceviriyo o zaman ben ne anladım o chıp'tenakrep11' Alıntı:dikket et corsayla 7500 çevirip te motoru eline alma bi kaçgün sonra.sonuçta araçlarımız opel vtec ya da m3 diil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç zaten 6700 ceviriyo o zaman ben ne anladım o chıp'tenakrep11' Alıntı:dikket et corsayla 7500 çevirip te motoru eline alma bi kaçgün sonra.sonuçta araçlarımız opel vtec ya da m3 diil
akrep11' Alıntı:dikket et corsayla 7500 çevirip te motoru eline alma bi kaçgün sonra.sonuçta araçlarımız opel vtec ya da m3 diil
duymadım.ama biçok dergi ve site takip ederim uzun yıllardır .hiçbi yerde görmedim 12000 çeviren corsa ya da motorlar dışında normal binek araç ayrıca chip sen daha fazla devir çevir diye uygulanmıyo aslında daha az devir çevir ,o az yani düşük devirlerde daha fazla güç al diye uygulanıyo.skyeye' Alıntı:Sen Bora'nın 12.000 çeviren Corsa'sını duymamışsın anlaşılan .Üstelik 60hp ve tüplü...
akrep11' Alıntı:duymadım.ama biçok dergi ve site takip ederim uzun yıllardır .hiçbi yerde görmedim 12000 çeviren corsa ya da motorlar dışında normal binek araç ayrıca chip sen daha fazla devir çevir diye uygulanmıyo aslında daha az devir çevir ,o az yani düşük devirlerde daha fazla güç al diye uygulanıyo.
akrep11' Alıntı:eyvallah sen daha iyi biliyo ol bana uyar.ama mantıklı düşünürsen max. gücünü 5500-6000 devirde veren corsa c araç ,senin teknik açıklamalarınla remap ve avans ayarı yapılsa ,7500 devir çevirirken bağırmaktan ve motora zarar vermekten başka bişey yapmaz.ha adı o devirleri çeviriyo olur olmasına da ne gücünü koruyabilir,ne de zararsız idame edebilir.bi müddet sonra gider rektifiyeye
akrep11' Alıntı:dikket et corsayla 7500 çevirip te motoru eline alma bi kaçgün sonra.sonuçta araçlarımız opel vtec ya da m3 diil