Artılar eksiler........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bilmeyenler olabilir diye yazıyorum. Puntoyu alırken şöyle bir konuşma geçmişti satıcıyla aramızda.
Otomobil üreticileri gelen taleplere göre üzerine donanım koyarlar. Sizin üreticiye vermiş olduğunuz satış rakamı için üretici size seçenekler sunar ve siz kendi piyasanız doğrultusunda bu seçenekleri işaretler ve aracı o donanımla istersiniz ve üreticide o yönde imalat yapar.
Atıyorum 25.000TL'lik bir araç için seçeneğiniz ya kalitedir yada donanım fazlalığı, yada daha basite indirgenmiş bir misalle ya arka cam otomatiği yada kaliteli müzik sistemi.
Size bir misal vereyim Punto ve Corsa aynı sınıf ve yaklaşık aynı satış fiyatı aynı olan iki otomobil. Eğer kalite istiyorsanız Corsa, donanım istiyorsanız Punto alacaksınız.

iide corsa daki donanimlar daha ii

bencede corsanın donanımı daha ii

puntolar dökülüyor arkadaşlar

Yaw arkadaşlar, inanamıyorum yazdıklarınıza, Bende iki otomobildende var.
Aynı sınıf Punto'da olupta Corsa'da olmayan donanımları yazıyorum
1 - Bagaj kapağı uzaktan kumanda
2 - 15 inç lastik
3 - Makyaj aynası (bunu bile koymamışlar Corsa'ya)
4 - Direksiyonda CITY fonksiyonu (dehşet bişi)
5 - İç kumandalar için kontrol fonksiyonu (hepsi elekrtikli)
6 - İç mekan genişliği
7 - Kendi çapında yol bilgisayarı bile var

Hakkaten inanamıyorum yazdıklarınıza...

hadi donanımı anladıkta iç mekan genişliği ne alaka :confused:
Şu alaka :) Punto'nun iç mekanı Corsa'dan daha kullanışlı ve ferah. Mesela biraderle (1.90 110 kilo)beraber yanyana oturduğumuzda (yani ben 1.78 100 kilo) Corsa'da dirseklerimiz temas ederken (en nefret ettiğim şeylerden biridir :mad: ) Puntoda bu olmuyor.

Bırakın bu işleri beyler,en güzeli Çin'li Chery,donanımsa donanım,yazılımsa yazılım,kaliteyse kalite...

Kaliteyi ucuza almak varken ne Corsa'sı ne Conta'sı...:)

Geri