Artılar eksiler........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımmm
kafam karışıktı şimdi dahada karıştı.yeni bir araç alacaktım ama ne alacam peki?
Kafanın karışacağı bi durum yok, olay çok basit. İtalyan kalitesini'ki ne kadarsa artık:D, donanım fazlalığını ve düşük maliyetli bakımları seçersen Punto'yu'ki kullanımı oldukça zevkli, özellikle kalkışlarda çok iyi, zira sıfır alıp 4 ay kullandıktan sonra biradere verdim ordan biliyorum. Alman kalitesi ve sağlamlığı seçersen'de Corsa'yı ki 2006'nın 11 ayından beri kullanıyorum ve oradan biliyorum, alacaksın, bu kadar basit. Clio ve City'i kale bile almıyorum. Tabi aynı sınıf araçlardan bahsedersek

valla corsa iyidir 15 inç jant var makyaj aynası iki taraftada var camlar sıkışma emniyetli yol tutuş çok iyi daha birsürü şey var yani ama ben corsayı punto degilde tek kapı stilo ile karşılaştırmak zorunda kalsam stilonun yol tutuşunu unutur alırım fiattın içi en en güzel aracı stilo bence puntoda neymiş puntoya binmedim hiç çok iyi bilmiyorum bu arada yanlış olmasın yani.

corsada olmayan ve en kızdıgım şey torpido ışıgı yok ....

bencede donanım olarak punto daha iyi ama kalite olarak corsa puntonun sevmediğim tarafı iç mekanı ne öle o iç mekan tarihi eser gibi cok kötü duruyor

puntoyu süslemişler içi boş balon misaliii.gerçi yol bilgisayarı standart gelsede 4 cam otomatk seçeneği olsada ıvır zıvır katkıları olsada punto asla corsa kadar olamazzz.
kalite farkııı çok fazla.test sürüşü yaptım.benim 2000 model aracım daha sessiz ve çok daha konforluyddu be.asfalt resmen içerideydi.ön konsol desen neydi ya.ııııy kabus gördüm sandım.
corsa forever......

cmon'u almadan önce bende aklımda kalmasın diye bakmak istiyordum puntoya. Şirketten bir arkadaş punto kiraldı hafta içi. Orada kararımı verdim gidip testsürüşü yapmaya veya incelmeye gerek olmasığını ve pazar günü yaptık cmon'umuzun bağlantısını. Bir haftadırda biniyorum çok seviyorum onu.

cmon'u almadan önce bende aklımda kalmasın diye bakmak istiyordum puntoya. Şirketten bir arkadaş punto kiraldı hafta içi. Orada kararımı verdim gidip testsürüşü yapmaya veya incelmeye gerek olmasığını ve pazar günü yaptık cmon'umuzun bağlantısını. Bir haftadırda biniyorum çok seviyorum onu.

doğru söze ne denir:good:

yahu hiç İtalyanla Alman bir olur mu? Hadi ondan da vazgeçtim hiç OPEL le Fiat bir olur mu? Yapmayın yaw...

seni sewiyorum corsam benim:yahoo:

Geri