Artılar eksiler........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi madem kalite corsada bende donanım istemem kalite isterim o zaman:D

maalesef ki dış görünüşe önem veriyorum o yüzden tabiki tartışmasız Corsa
donanım olarak punto da çok şey var ama estetik denilen bişey yok içinde ve dışında o yüzden Corsa

Corsanın yol tutuşuda bence süper kuzenimde cdti var istanbuldan nevşehire yaklaşık 800 km acil bir iş için 5.2 saatte gittim. Çok sert girdiğim virajlarda bana son derece güven verdi. O gün Corsanın küçük ama çok büyük bir otomobil olduğunu anladım. Punto altından da olsa Corsa derim.

puntonun corsa karşısında satış rakamlarına ulaşabilmesi için cazip gelebilecek bişeyler yapması lazımddı buda puntonun donanımına yansıdı bence hee sorarssanız bagajı kumandalan açmasan ne olur sonuçda kumandam hepsini açıyor:Dsonra teyibim mp3 cd çalar camlar otomatik vs vs sonuna kadar corsa valla sağlamlık görünüş dört dörtlükk

puntonun corsa karşısında satış rakamlarına ulaşabilmesi için
Burada bi yanlışın var, Corsa henüz Punto'nun satış rakamını yakalamış değil. Fiat'ın geçen yıl'ki hedefi 8000 idi, 10500'ü yakaladılar. Sanırım Corsa'da diğer araçların içinde (Clio, City gibi) Punto'ya en yakın satış rakamını yakalayan otomobil. Tabi bu rakamlar bu sınıf araçlar için geçerli.

hımmm
kafam karışıktı şimdi dahada karıştı.yeni bir araç alacaktım ama ne alacam peki?

Geri