yok ali bey malülenMustafa abi erken yaşta emekli olmuşsun yaş sorunu vardı bir ara inşallal öyle bir suruma denk gelmemişsindir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ali bey malülenMustafa abi erken yaşta emekli olmuşsun yaş sorunu vardı bir ara inşallal öyle bir suruma denk gelmemişsindir
şimdi askere gidecek kardeşlerimiz var olumsuz etkilenmesinler...biz bu tip durumlara alışkınız,başarabilirsem özelden msj atarımsizenedeni ni sormasam daha iyi galibaa
bende malulüm malum sebeplerden dolayı.bilkentte bulundunuzmu rehabilitasyon merkezinde.şimdi askere gidecek kardeşlerimiz var olumsuz etkilenmesinler...biz bu tip durumlara alışkınız,başarabilirsem özelden msj atarımsize![]()
evet tsk rehabilitasyon.bende malulüm malum sebeplerden dolayı.bilkentte bulundunuzmu rehabilitasyon merkezinde.
hangi seneevet tsk rehabilitasyon.
dönem dönem bulundum,2009-2010...sizin bölüm hangisiydihangi sene
ben 2005 aralıktan 2006 mayısına kadar yattım ortopedide.arasıra giderim.dönem dönem bulundum,2009-2010...sizin bölüm hangisiydi
annaşıldı kardeşim,aynı bölümdeniz demek,yazın gelcem nasip olursa,lastik yenilemeyeben 2005 aralıktan 2006 mayısına kadar yattım ortopedide.arasıra giderim.
iyi bir maraka taktır sonra patinaja düşersinannaşıldı kardeşim,aynı bölümdeniz demek,yazın gelcem nasip olursa,lastik yenilemeye![]()