vaayy bizim tosuncukiyi bir maraka taktır sonra patinaja düşersinbaranı tanırsın ozaman aktütün gazisi 27 martta evleniyor.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vaayy bizim tosuncukiyi bir maraka taktır sonra patinaja düşersinbaranı tanırsın ozaman aktütün gazisi 27 martta evleniyor.
adam iki parapilaji gaziyle beraber kaçırmış kızıvaayy bizim tosuncukhaber vermedi
![]()
vay baran vayadam iki parapilaji gaziyle beraber kaçırmış kızıdaha 3 saat önce konuştum oradakıler çıkmış üstüne kurtarbeni abi evlenmeden namus gidiyor diyordu
![]()
ben gidemiycem benim kardeş 1 nisanda yedek subaylık sınavına girecek onuda asker edelimde adam olsunvay baran vaynasip olursa geliriz düğününe,yılmaz'ın düğününde bulunamadım o ara mardindeydim.
hayırlısı olsun,allah gönlüne göre verir inşallah.ben gidemiycem benim kardeş 1 nisanda yedek subaylık sınavına girecek onuda asker edelimde adam olsun![]()
dilekçe verdim ikametgah adresine yakın yerde askerlik yapma hakkı var onu kullanıcam (anneye birtane acı yeter kadın doğuya gidecek başka evladı kaldıramaz:sorryhayırlısı olsun,allah gönlüne göre verir inşallah.