Askerlik dönemleri ve tecrübeleri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vaayy bizim tosuncuk:kop: haber vermedi:)
adam iki parapilaji gaziyle beraber kaçırmış kızı :) daha 3 saat önce konuştum oradakıler çıkmış üstüne kurtarbeni abi evlenmeden namus gidiyor diyordu:kop:

adam iki parapilaji gaziyle beraber kaçırmış kızı :) daha 3 saat önce konuştum oradakıler çıkmış üstüne kurtarbeni abi evlenmeden namus gidiyor diyordu:kop:
vay baran vay:)nasip olursa geliriz düğününe,yılmaz'ın düğününde bulunamadım o ara mardindeydim.

vay baran vay:)nasip olursa geliriz düğününe,yılmaz'ın düğününde bulunamadım o ara mardindeydim.
ben gidemiycem benim kardeş 1 nisanda yedek subaylık sınavına girecek onuda asker edelimde adam olsun:)

ben gidemiycem benim kardeş 1 nisanda yedek subaylık sınavına girecek onuda asker edelimde adam olsun:)
hayırlısı olsun,allah gönlüne göre verir inşallah.

hayırlısı olsun,allah gönlüne göre verir inşallah.
dilekçe verdim ikametgah adresine yakın yerde askerlik yapma hakkı var onu kullanıcam (anneye birtane acı yeter kadın doğuya gidecek başka evladı kaldıramaz:sorry:)

arkadaşım naparsan yap istersen 35 yaşında git ama genede kısa dönem ol.SAKIN HA UZUN DÖNEM YAPMA KAFANI ÇOK VURURSUN SAKIN HA

mart döneminde bozdurup gidersen kral devre olursun,bu adamın sözünü dinle.hem havalar serin olur hemde tek kış görürsün

devre olarak bilemiyecem bende yakında askerim.ama sana şu kadarını söyliim kendini hazır hissediyosan şuan bozdur ve gerekirse devre kaybı olarak git okulu bitirecem dersen o ayrı ama okul zor geliyosa yarın sabah git bozdur tecilini

2005 yilinda askerligimi bitirdim uzun dönem yaptim askerden geldikten sonra ünv .bitirdim yeterki sen okumak iste hepsi olur .Ben uzun dönem yaptigim icin com memnunum belki seninde gidecegin yer güzel bir yer olur .Önce yaptigin isi seveceksin .
Benim bildigim kadariyla hazirana kadar tecil i kaldirirsan kasim da gidersin o tarihi gecersen bir daha ki seneye kalabilirsin bende öyle olmustu en iyisi askerlik subesine danismak .

Geri