Asla Yıkamacıya Güvenme

revelation

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün arkadaşlar aracımı yıkamacıya vermeye karar verdim. Malum haftaiçi ve zamanım yoktu. 8 ayda 2. Defa yıkamacıya aracımı teslim ettim. Ve gözüm gibi baktığım aracımı adam gibi yıkamasını temenni ederek çıktım. 2 saat sonra aracımı kontrol ederekten teslim alacaktımki normalde eski arabamı alırken yanımda olan adam o anda yoktu yanımda. Şüphelendim ve aracımın önünü ve arkasını kontrol ettim. O esnada aracımın arka kısmında ezik boya atığı gördüm.
[img=800x600]http://img.tapatalk.com/d/13/06/19/8uzy7aju.jpg[/img]

Adamı çağırdım gösterdim adam direk inkar etti. Ben yapmadım diye dahası ön tarafı da sürtmüş bir yere. Sinirden midem ateş aldı yemeden içmeden kesildim. Gözün gibi bak arabana adam kalksın azına mıçsın arabanın. Şimdi ben bu adamı ne yapayım?

Ynt: Asla Yıkamacıya Güvenme

ևok geçmiş olsun, umarım hatayı kabullenip rötüş  falan yaparlar.
Ayrıca aynı tehlike vale ve kalabalık otoparklarda mevcut mümkün olduğunca vale'lerede araba vermemek lazım.

Bin pişmanım :(

Bu tip sıkıntılar yüzünden neresi olursa olsun arabayı yıkatmamaya özen gösteriyorum ama mebcur durumlarda yıkatıyorum.Evimizin bahçesi araba yıkamaya müsait.Basınçlı yıkama makinası alıp kendim yıkamak istiyorum.Kendin daha bir özverili yıkayınca insan mutlu oluyor. ;)

Çok geçmiş olsun. Benimde gözümün önünde yıkamcıda arabayı geri geri götürürken Mercedes'in birine bindirmişti angutun biri. Park sensörünün ciyaklamasını ben taa uzaktan duydum hop diyene kadar vurdu arabayı. Araba yıkanacaksa tanıdık bir yerde tanıdık adamın eline teslim etmek mecburi.

geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

Çok güvendiğim bir tek yıkamacı var ve ona bile 5 senede yalnızca 2 kere bıraktım aracımı, yetkili servis dahil asla gözümün önünden ayırmıyorum aracımı, sizlere de tavsiye ederim çok hor kullanıyorlar çünkü... gerek servislerde gerek oto parklarda, gerekse oto yıkamacılarda kendi araçlarına asla yapmayacakları şeyleri yapıyorlar emanet araçlara, öyle öfkeneleniyorum ki anlatamam Allah misliyle sorsun bunlardan hesabını inşallah, rabbim bilir bilir yapar inşalah...

Bundan sonra bir takım yıkama seti daha alıp fırsat buldukça kendim yıkayacağım. Ufak gibi görünsede herkesin malı değerli neden buna neden olayım.?!

Yarın da belediyeye şikayet edip hesabını sorduracağım..

Çok geçmiş olsun.Uyuz oluyorum böyle baştan savma iş yapanlara >:(

Geri