Asrtra kullannan arkadaşlar

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.bakirhome.com
BENİM 99 MOD. OPEL ASTRA 1.6 16VALF ARACIM VAR LPG TAKILI DEĞİL TAKTIRMAK GİBİ Bİ NİYETİMDE YOK FAKAT ARAÇIM 430 YKR YAKIYOR KM DE ENJEKTÖRLERİNİ SÖKÜP TEMİZLEDİLER.BASKI BALATA BİTMİŞTİ ORJİNAL LUK MARKA BASKI BALATA VE BİLYASI ALIP DEĞİŞTİRDİM ÖN ARKA FREN BALATALARI ÖN FREN DİSKLERİNİ DEĞİŞTİRDİM ÖN TAKIMDA Bİ KAÇ PARÇA DEĞİŞTİ AMA O YAKTIĞI MİKTARI DEĞİŞTİRMEDİ.HALA 430 KURUŞ YAKIYOR BU BOYLEMİ YOKSA BENİM ARAÇTAMI Bİ ANORMALLİK VAR SEBEBİ BAŞKA NE OLABİLİR FİKİRLERİNİZİ VE SİZİN YAKIT MİKTARINIZI BELİRTİRSENİZ MEMNUN OLURUM:sorry::sorry:

Valla kardeş bende astra h var 2006 350 yakiyor 44 000 km de araç senin ki neden böle yapiyor bilemedim

1.forumda komple buyuk harflerle yazmak internet ahlakına aykırı lütfen buna dıkkat edelım.
2.walla benım arabada 300 krş yakıyodu tüp taktırdık rahat etttık.tabi bir kaç problem oluyor.bunlarada katlanmak kerek 120 krş farkı olsun oda

yok kardeş yanlış değil 2 aydır fulleyip fulleyip hesaplıyorum çok nadir 426 kuruş çıkartıyorum

belki alakası yoktur tam bilmiyorum ama benim 97 corsa vardı o da çok yakıyodu bulamamışlardı sonra katalizör değişti ondan sonra yakıt tüketimi baya bi azalmıştı tıkanmış ondan demişlerdi belki alası olabilir 430 çok ya öyle böyle değil :(

egr nin durumu nasıl birde kullanım şekliniz vites değiştirme periyodunuz gaza basma oranınız nasıl

nedenini bilmiyorum ama normal olmadğı kanısındayım..

valla benim arabam 200-210 lira yakıyooo hiç düşünmedim lpg taktırmyı eğer okadar yakıyosa illaki bi sorun vardır

430 ciddi rakam ya bence bi prblem var neredeyse 100km 50ytl yakacak :s

Geri